22.09.2017.

23:41

Foto:

Hronika

(VIDEO) AKCIJA VIHOR U BEOGRADU: Policajci s dugim cevima blokirali važnije saobraćajnice!

00.21 - Kako nezvanično saznajemo u PITANJU JE PROBA AKCIJE VIHOR. Navodno, u toku je najviši stepen pripravnosti policije koji se primenjuje najčešće u slučajevima kada su u pitanju potrage za ubicama ili osumnjičenima za ubistva.

Jedan od Beograđana na društvenim mrežama napisao je da je na Starom železničkom mostu u smeru ka Novom Beogradu video raciju, a da su specijalci "otvarali gepeke automobila i nešto tražili".

Prema rečima drugog očevica, na Autokomandi su zatvorene dve trake, a specijalac "propušta po jedno vozilo u smeru ka Konjarniku".

Beograđani javljaju da su tri patrole specijalaca kod Vukovog spomenika, u Bulevaru kralja Aleksandra.

 

printscreen

23.45 - Pripadnici MUP-a  Srbije raspoređeni su večeras na nekoliko punktova u gradu. Kako nezvanično saznajemo reč je o akciji pod nazivom “Vihor”, a policajci sa dugim cevima nalaze se na izlazima iz Beograda.

 

Potera je nastala kada je posle zaustavljanja vozač mercedesa naglo dao gas i krenuo.

 

Građani javljaju da su blokirani Pančevački most u smeru ka Beogradu, kao i Brankov, Pupinov, Stari železnički most i Gazelu.

Nemoguće je proći ni Bubanj potoka u smeru ka Nišu, gde se pretresa, bukvalno, svaki automobil

printscreen

Ibarska magistrala je blokirana

U Bulevaru despota Stefana, saobraćaj je zaustavljen, a na ulicama su specijalci sa puškama. kod Rušnja, a kolona se proteže do Vidikovca i dugačka je oko 5 kilometara.

 

Kako javljaju Beograđani na Tviteru, oko 23. 30 pušten je saobraćaj na Pančevačkom putu, koji je, takođe, bio zatvoren.

Tagovi: