30.09.2017.

08:27

Foto:

Hronika

OTKRIVAMO! Evo zašto ZORICA MARJANOVIĆ NIJEDNOM NIJE POSETILA SINA U ZATVORU!

To je jedan od razloga zbog kojih ga ona ne posećuje. Verovatno ne bi mogao da glumi ili da sa njom priča šifrovano, kako to navodno radi sa bratom i ocem, piše Alo.

- Majka je u porodici Marjanović glavni manipulator. Ona se zato i bavila lečenjem ljudi jer je najlakše manipulisati osobama koje imaju veliku muku. Zoranova majka je imala ogromnu ulogu u porodici jer je i mnogo zarađivala, što joj je davalo još veću slobodu i moć u porodičnoj hijerarhiji - objašnjava psiholog Čolaković.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: SVEKRVA MONSTRUM! Zorica sređivala nokte kad su joj javili da je Jelena ubijena!

Prema njegovim rečima, majka osumnjičlenog zato i ne dolazi da vidi sina, jer bi se on "rascvetao" i poklekao, što ne bi bilo dobro ni za koga od Marjanovića. To znači da bi pod velikim uticajem emocija drugačije razmišljao i razgovarao. Čolaković tvrdi da svaki član porodice ima saznanja šta se dogodilo sa Jelenom.

EVO KAKO BAJA MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA! Zavirite u kuću NAJMRAČNIJE SVEKRVE u Srbiji!

- Zoran se veoma plaši majke, ali i postoje ozbiljne indicije da se radi o određenim elementima Edipovog kompleksa. Mogu slobodno reći da cela porodica Marjanović ima poremećaje ličnosti, ali pojedinačno raspolažu velikom inteligencijom. Psihosocijalna klima u porodici obojena je navodnim natprirodnim sposobnostima majke. Slika porodice je po svemu sudeći kolektivna gluma. Oni verbalno i vizuelno pokušavaju da kod čitalaca i javnosti stvore jednu sliku, a u stvari svojim kontradiktornim izjavama i ponašanjem razotkrivaju odnose, stanje i elemente koji se mogu dovesti u vezu sa zločinom. Sve što više pokušavaju da budu savršeni u svojoj glumi, sve više razotkrivaju svoje uloge - tvrdi Čolaković.


NOVA REKONSTRUKCIJA ZLOČINA U BORČI: Evo kako je izgledao POSLEDNJI DAN života Jelene Marjanović!

S druge strane, kriminolog Zlatko Nikolić kaže da u slučaju Jelene Marjanović nije reč o običnom ubistvu u kojem se krivac povlači pošto je nekoga ubio.

- U ovakvim slučajevima, kada ubica nije izvršio samoubistvo odmah ili u prva dva dana posle ubistva, imate tog narcisoidnog destruktivca kojem ubistvo sada više nije izduvavanje balona zbog neuzvraćene ljubavi, nego je i osveta. On zato planira i tu reakciju i tu osvetu, praveći izlaznu strategiju - objašnjava Nikolić.

HAOS U KUĆI MARJANOVIĆA U BORČI: Zoranov otac napao policiju, MAJKA ZORICA IH PROKLINJE!

Prema njegovim rečima, ubistva iz strasti se ne dešavaju tek tako. U takvim slučajevima mora da postoji neka veza, intima, bliskost, čak i velika ljubav.

SVEKRVA UBIJENE JELENE ODBILA POLIGRAF: Policija sumnja da ona poseduje informacije o zločinu koje neće da otkrije!

Forenzičar Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja u Novom Sadu je na Fejsbuk profil stavio nova saznanja o slučaju. Naime, on tvrdi da je pronašao komšinicu Jelene Marjanović koja je rekla da joj je Zoranova supruga tražila da u subotu dođe po mlado zelje kako bi napravila sarmice. Međutim, Jelena se nije pojavila, iako je obećala.

Na groblju u Borči danas će biti održan pomen Zorici Krsmanović, majci Jelene Marjanović. Nesrećna žena umrla je 4. oktobra prošle godine, nakon teške bolesti.

Tagovi: