02.10.2017.

08:11

Foto:

Hronika

VOLEO JE DA ME ŠAMARA I VEZUJE! Progovorila Gordana V. još jedna od navodnih ljubavnica ZORANA MARJANOVIĆA!

Ona je tamo, prema saznanjima Srpskog telegrafa, uglavnom pričala o vremenu kada je bila u vezi sa Marjanovićem i o njihovim sado-mazo seksulanom odnosu.


PROGOVORILA "VAJBER LJUBAVNICA" ZORANA MARJANOVIĆA: Bio je dan i noć drogiran, Marjanovići su počinili RITUALNI ZLOČIN PO NALOGU SEKTE!

- Zoran je obožavao grub seks. Voleo je da me šamara i vezuje. To ga je uzbuđivalo, pa se nisam protivila. Oboje smo uživali kad god bismo se videli. Često me je udarao po zadnjici, a znao je da me i čvrsto drži za ruke dok ležimo na krevetu. Tako se osećao nadmoćno jer ja nisam mogla da se pomerim - ispričala je ona prema navodima dobro obaveštenog izvora.

- On se dopisivao sa najmanje desetak devojaka, među kojima je bila i Rada Matić iz Beča, s kojom je počeo da se dopisuje i pre nego što je Jeleni dao 40-dnevni pomen - priča sagovornik lista.


SKANDALOZNO: Zoran Marjanović glumio ucveljenog udovca, a imao ČETIRI LJUBAVNICE!

Prema njemu, Zoran Marjanović je priznao u Višem sudu da je 34 dana posle ubistva supruge ugovarao seks uz obrazloženje "da je hteo da ublaži bol zbog njene smrti".

Tagovi: