06.10.2017.

23:00

Foto:

Hronika

MONSTRUM IZ BELE CRKVE: Ubica silovao setru od tetke, koja je zatrudnela, a obljubio i sedmogodišnjeg sestrića!

Ivan Novakov (38) iz Banatskog Brestovca u četvrtak popodne u Ulici Dejana Brankova u Beloj Crkvi kod Vršca je usmrtio Jona Mezimkua Muju (54) na kućnom pragu i pokušao da siluje Dragicu Jovanović koja mu je, srećom, pobegla. Nažalost, ovo nisu prvi njegovi zločini.

Od Silvije Novakov, rođene sestre uhapšenog Ivana, koja sa decom i unucima živi u Beloj Crkvi, saznali smo da je njen brat celu mladost proveo po zatvorima zbog silovanja. Pre samo dve nedelje pokušao je da napastvuje i svoju sestričinu, odnosno Silvijinu ćerku Zoru (23), koja je u šestom mesecu trudnoće.

UŽAS U BELOJ CRKVI! Muškarca nasmrt izbo nožem, ženu pokušao da siluje!

- Da su nadležne institucije, kojima smo prijavili ovaj slučaj uradile svoj posao kako treba on ne bi bio na slobodi, pa ne bi došlo ni do ovog zločina - kaže Silvija.

Ona, međutim, naglašava, da to nije najgora stvar koju je njen brat uradio. Pre više godina silovao je njihovu sestru od tetke, koja je tada ostala trudna i rodila mu sina. Takođe, silovao je i sina njihove rođene sestre, koji je tada imao samo sedam godina.

- Silovao ga je i tukao, a potom biciklom vukao od Kovina do Brestovca - nastavlja Silvija uz komentar da njen brat treba da "trune u zatvoru".

Novakov je bio iza rešetaka i zbog silovanja starice u selu Pločice, kod Banatskog Brestovca, u kom mu je, inače, prebivalište. Bio je u zatvorima u Valjevu, Kruševcu, Pančevu i Zabeli.

Tagovi: