23.10.2017.

14:23

Foto:

Hronika

(VIDEO) KUMA DALA ALIBI ZORANU?! Marjanovićev advokat tvrdi da njegov klijent nema veze sa ubistvom!

Zarić je ispred Višeg javnog tužilašta otkrio šta su izjavili saslušani svedoci, kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović, kao i Boris Pucić, policajac kojeg je Zoran prvo pozvao kad je Jelena nestala.

AKO ONA PROGOVORI PAŠĆE ODBRANA MARJANOVIĆA! Na saslušanje stigla i kuma Vera!

- "Apsolutno je utvrđeno da je pokojna Jelena razgovarala sa kumom Verom Vukomanović tog dana u 16.42 telefonom, to je ona potvrdila. To znači da sve spekulacije oko 'prethodnog dana' ne dolaze više u obzir. Policajac je isto svedočio i tačno napomenuo šta se dešavalo tog dana i koliko su pretraživali nasip sa Zoranom - rekao je advokat i dodao:

"Tako da je apsolutno nemoguća priča da je Zoran mogao da izvrši to krivično delo za deset minuta i da bude krvav i blatnjav i mokar i sve ostalo. I da, pritom, se nalazi sa ćerkom na nasipu. Apsolutno je jasno odbrani da on nije mogao da izvrši ovo krivično delo.

"Posle današnjeg dana smo ubeđeni da sve spekulacije koje su se pojavljivale nemaju veze sa predmetom. Zoran po savetu odbrane nije dolazio, niti će dolaziti kao što niko iz njegove familije, po savetu odbrane, nije svedočio. Ne zbog toga što nemaju šta da kažu, već da ne bi ulazili u spekulacije.

Prema njegovim rečima pratiće samo materijalne dokaze.

- To su telefonski pozivi, ono što je patolog utvrdio i možemo da tvrdimo da je ona apsolutno ubijena tog dana na nasipu u to vreme koje se navodi. Sve druge teorije su netačne - istakao je advokat.

On je dodao da Zoranu neće biti ukinut pritvor dok se ne završi saslušanje svedoka i istakao da nakon "svega ovoga", nema nikakvih dokaza da je Zoran izvršio krivično delo.

(VIDEO) ONI ZNAJU ISTINU, ALI SU REŠILI DA ĆUTE! Saslušani Zoranovi majka Zorica i sin Uroš!

Pogledajte video:

Tagovi: