10.11.2017.

10:12

Foto:

Hronika

(VIDEO) POGLEDAJTE SPEKTAKULARAN SNIMAK HAPŠENJA U NOVOM SADU! Evo kako je pala MEĐUNARODNA BANDA DILERA KOKAINA!

 

MUP

U Češkoj uhapšen Cvikov sin, zaplenjeno osam kila kokaina

U zajedničkoj akciji BIA, SBPOK i Tužilaštva za organizovani kriminal juče su u Novom Sadu uhapšeni Radoslav Cvijović Cviko i njegov zet Slavko Pavlov (40), za koje se sumnja da su švercovali kokain u Češku, Nemačku, Italiju, Austriju, Slovačku i Mađarsku!

printscreen

Paralelno sa ovom akcijom, u Češkoj je uhapšen drugi deo grupe, kod koje je nađeno osam kilograma kokaina i velika suma keša. Kako nezvanično saznajemo, srpska policija sumnja da je Cviko organizator ove međunarodne kriminalne grupe, dok je Pavlov, inače teniski trener koji živi u Nemačkoj, njegov pomagač.


(VIDEO) OPSADA DILEROVE KUĆE U NOVOM SADU: Specijalci pretresli dom Radoslava Cvijovića zvanog CVIKO, PRIVELI PAŠENOGA!

U spektakularnoj akciji u Novom Sadu, koja je trajala nekoliko sati, pretresena su četiri stana i Cvijovićeva kuća. Jedinica za finansijske istrage ostala je u Cvikinoj velelepnoj vili na uglu Trga 27. marta i Ulice cara Lazara da proveri sadržaj sefa i račune. Posle pretresa, Cvijović i Pavlov su privedeni. Naš izvor iz istrage kaže da su obojica odmah prebačena u Beograd.

- Slavko Pavlov osumnjičen je za nelegalnu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, falsifikovanje i utaju. Obojica su odvedena za Beograd, gde će biti saslušani kod tužioca i sudije za prethodni postupak - rekao je naš izvor.

POGEDAJTE POLICIJSKE SNIMKE OVOG HAPŠENJA:

MUP

- Češka policija je kasnije pronašla još četiri kilograma kokaina, zaplenila oko 100.000 evra u kešu i oduzela tri luksuzna automobila - dodaje naš izvor.

MUP

Cvijović je inače poslednji put hapšen 2009. godine u akciji "Morava" jer je policija tada sumnjala da je "jedan od jačih dilera na području Novog Sada". Mediji su ga svojevremeno povezivali sa ubijenim vođom "veterničkog klana" Nenadom Opačićem i crnogorskom mafijom, a posle hapšenja Krste Stanišića i sa kriminalnom grupom "Amerika".

 

Tagovi: