25.11.2017.

20:41

Foto:

Hronika

MARJANOVIĆ DOBIO NOVE CIMERE U ZATVORU: Zorana premestili u drugu ćeliju, sa sitnim lopovima!

Marjanović je donedavno delio ćeliju sa Markom Nikolićem, koji je ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio svoju ženu i sina, i sa još dvojicom osuđenika. Pošto je Zoran puna dva meseca delio ćeliju s njima, odlučeno je da ih sve malo razmeste po drugim ćelijama.

Kako Informer saznaje od izvora iz CZ-a, u pitanju je redovna procedura.

- Pošto mnogo vremena provode zajedno, cilj je da se izbegnu eventualni sukobi i problemi među njima. Zoran i Marko Nikolić su od početka bili zajedno u ćeliji, otkad je Zoran uhapšen 15. septembra. Nikada nisu imali nesuglasice, čak se može reći da su se dobro slagali. Išli su zajedno u šetnju, pričali, jeli... Ipak, da bi se predupredili sukobi, prema proceduri oni su razdvojeni. Zoran trenutno deli ćeliju sa trojicom muškaraca osumnjičenih za neke manje krađe i oni nisu ni poznati javnosti niti su problematičnog ponašanja - navodi naš sagovornik.

Informerov izvor dodaje i da se prilikom promene cimera po zatvorskim ćelijama vodi računa ko će s kim biti u istom prostoru.

Podsetimo, Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udaraca u glavu. Zoran Marjanović je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru u CZ-u. 

Tagovi: