01.12.2017.

09:25

Foto:

Hronika

ZORAN MARJANOVIĆ NA PSIHIJATRIJSKOM POSMATRANJU! Tesitiraće ga mesec dana, da otkriju DALI JE UBICA ILI SAMO POMAGAČ!

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene (33), uskoro će biti podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju, prilikom kojeg će biti potpuno pročitan i dokučiće se da li je direktno umešan u ubistvo supruge Jelene! 
MARJANOVIĆ DOBIO NOVE CIMERE U ZATVORU: Zorana premestili u drugu ćeliju, sa sitnim lopovima!

Kako Alo! saznaje, tim sastavljen od neuropsihijatara i psihologa treba da utvrdi da li je Zoran podvojena ličnost i da li su tačne procene pojedinih stručnjaka, datih na osnovu njegovog ponašanja i izjava za medije, da je sebe ubedio da nije ubica.

Čeka se kompletno veštačenje

Kada se obave sva neophodna veštačenja i kada ih tužilaštvo detaljno analizira, sledi odluka da li protiv Zorana Marjanovića ima dovoljno dokaza za podizanje optužnice. U slučaju da konačna procena pokaže da nema dovoljno dokaza za podizanje optužnice, tužilaštvo može da traži dopunsku istragu, proširivanje istrage na druge osobe ili da, u krajnjem slučaju, odustane od krivičnog gonjenja zbog nedostatka dokaza.Rezultati veštačenja fizičkih i bioloških tragova sa mesta zločina na nasipu u Borči dostavljeni su Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, koje treba da proceni da li ima čvrstih dokaza protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene.

- Stručnjaci po Zakoniku o krivičnom postupku mogu mesec dana da posmatraju osumnjičenog i da bukvalno svakoga dana idu kod njega u zatvor ukoliko procene da je to potrebno, i da tamo razgovaraju sa njim i testiraju ga, sve dok ne reše sve dileme i nedoumice. Stručnjaci imaju poslednju reč i procenjuju da li Zoran Marjanović ima savest, da li će ona pre ili kasnije da proradi i da li će posle toga sve da prizna. Od njihovog znanja i pristupa zavisi da li će ga pogoditi u žicu i prozreti do kraja - kaže izvor blizak istrazi.

POTPUNI PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA JELENE: Pronađeno oružje kojim je ubijena pevačica?!

- Tužilaštvo analizira rezultate veštačenja i procenjuje da li raspoloživi dokazi dovode osumnjičenog u direktnu vezu sa ubistvom pevačice. Procenjuje se, takođe, da li su rezultati obavljenih analiza dovoljna potvrda da je osumnjičeni počinio zločin ili je neophodno izvršiti još neka dopunska veštačenja. Dosadašnje analize i veštačenja, navodno, ukazuju da je Zoran direktno umešan u ubistvo supruge Jelene. Međutim, procedura je takva da tužilaštvo ne otkriva detalje dok detaljno ne prouči nalaz. Nezvanično, sve ukazuje da je reč o čvrstim i neoborivim dokazima - kaže izvor blizak istrazi.

STIGLA VEŠTAČENJA I UKOPALA ZORANA: Ima dokaza da je ON UBIO JELENU!

Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, Zoran Marjanović je povezan sa zločinom na osnovu DNK tragova koji su nađeni na Jeleninom telu, kao i tragova blata na njegovim farmerkama, koje je po sastavu identično onom sa mesta zločina.

- Osim utvrđivanja Zoranovih otisaka prstiju, kao i upoređivanja blata koje je nađeno na Jeleninoj kosi i na Zoranovim farmerkama, neke okolnosti nisu bile do kraja rasvetljene, bar kada je reč o javnosti, koja pomno prati ceo slučaj i analizira nove pojedinosti. Nisu do kraja rasvetljeni DNK tragovi nepoznatog muškarca koji su pronađeni na Jeleninim rukama i na trsci pored kanala u kojem je nađeno Jelenino telo - objašnjava sagovornik.

Tagovi: