14.12.2017.

18:47

Foto:

Hronika

​NEPOPRAVLJIV: Ponovo uhapšen T.L. pretio i Tepićevoj i novinarima!

Istovremeno sa današnjim hapšenjem, Viši sud u Beogradu mu je odredio pritvor do 30 dana, preinačivši rešenje sudije za prethodni postupak koji je u petak odbio predlog Višeg tužilaštva za određivanje pritvora.
To znači da će T.L. u svakom slučaju biti u pritvoru, jer na današnje rešenje Višeg suda nije dozvoljena žalba.

Istovremeno sa saopštenjem suda o preinačenju odluke o pritvoru, MUP je saopštio da je T. L. (29) danas opet uhapšen i to zbog sumnje da je na "Jutjubu" i preko društvene mreže "Fejsbuk" pretio predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću i članu Izvršnog odbora te organizacije novinaru Dinku Gruhonjiću.

NEBOJŠA STEFANOVIĆ O HAPŠENJU ZBOG PRETNJI MARINIKI TEPIĆ: Drago mi je što sada i kritičari odaju priznanje policiji!


T.L. se u tom slučaju sumnjiči da je objavio video-snimak na "Jutjubu" u kome je uputio pretnje Sejdinoviću i Gruhonjiću, a potom na "Fejsbuku" u dva komentara pretio Gruhonjiću.

MUP: Uhapšen osumnjičeni zbog pretnji Mariniki Tepić

Prošle srede je bio priveden zbog sumnji da je putem društvenih mreža uputio pretnje Mariniki Tepić, ali je u petak pušten da se brani sa slobode jer je sudija za prethodni postupak odbio predlog za određivanje pritvora.
T.L, koji je prema sopstvenoj izjavi pravosudnim organima po zanimanju novinar, tereti se za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

VIŠI SUD ODBIO PRITVOR: Osumnjičeni za pretnje Mariniki Tepić pušten da se brani sa slobode

Tagovi: