30.12.2017.

23:57

Foto:

Hronika

MONSTRUMA IZ RAKOVICE STIGLA SMRT: Marko Nikolić ubica žene i deteta, umro od posledica samoranjavanja!

Kako saznajemo od izvora iz ove zdravstvene ustanove, Nikolić je na odeljenju intezivne nege preminuo u 22.30 sati.


Cimer kojeg je povredio u samoodbrani, kada je ovaj pokušao da mu oduzme staklo kojim je sebi prerezao grkljan, nije u životnoj opasnosti.

Nikolić je danas pošto je pokušao da se ubije hitno prevezen u Urgentni centar. Lekari su ga odmah podvrgli operaciji koja je trajala nekoliko sati. Nakon završene intervencije, negde pre 20 časova, prebačen je na Odeljenje intezivne nege, gde je i proveo svoje poslednje sate.
On je, kako smo ranije javili, polomio parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe u Centralnom zatvoru, i prerezao sebi vrat. Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć.

MONSTRUM IZ RAKOVICE PREREZAO SEBI VRAT: Posle operacije ubica prebačen na intenzivnu negu!

U samoodbrani on je zakačio i jednog od cimera koji je pokušao da mu oduzme staklo iz ruke.

Nikolića je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, gde je hitno podvrgnut operaciji. Usput je, kako saznajemo, izgubio 3 litre krvi.

On je, da podsetimo, 12. jula u Centar za socijalni rad doveo sina Mihaila, koji je taj dan proveo sa njim, da ga vrati majci Maji Đorđević. Sina je doveo u maltene besvesnom stanju i sa penom u ustima.
Dete je tresnuo o pod i udavio ga, a zatim je na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici izbo nožem i majku svog deteta.

Tagovi: