15.01.2018.

08:46

Foto:

Hronika

JEZIVA TRAGEDIJA PORODICE ANGELOV: Krenuli na Srpsku novu godinu, pa POGINULI U STRAVIČNOM SUDARU!

Zoran Angelov (55), njegova supruga Dragica (47) i sin Igor (25) iz sela Grljan poginuli su preksinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći na mostu kod zaječarskog sela Salaš. Porodica Angelov kobnog dana je krenula u posetu ćerki Ivani i zetu Nenadu, sa kojima su planirali da proslave Srpsku novu godinu.

Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi, do stravičnog udesa je došlo oko 14 časova, kada je "opel kadet" u kom se nalazila porodica Angelov iz nepoznatih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u kombi brze pošte.

Informer

Automobil porodice Angelov je potpuno smrskan

- Nije poznato ko je vozio "opel". Verovatno je vozač izgubio kontrolu nad vozilom jer je put bio vlažan. Prešao je u drugu traku i čeono udario u kombi. Potom se u zadnji deo automobila porodice Angelov zakucalo drugo teretno vozilo i potpuno smrskalo "kadet" - navodi naš sagovornik i dodaje:

Tuga
Tek kada smo pristali da primimo injekcije za smirenje, rekli su nam da je Ivanina porodica poginula Nenad, Ivanin nevenčani suprug

Ćerka trebalo da se udaje

U kući porodice Angelov juče se skupila njihova rodbina, kao i mnogobrojni prijatelji. Svi su imali samo reči hvale za Zorana, Dragicu i Igora, koje su opisivali kao veoma vredne i dobre domaćine.- Zadnji put kada sam sa njima razgovarao pričali su da njihova ćerka Ivana uskoro treba da se udaje. Ipak, to nisu dočekali. Ovo je zaista velika tragedija - rekao je jedan od rođaka porodice Angelov.

- Zoran i Ivan su poginuli na mestu nesreće, dok je Dragica hitno prebačena u Zdravstveni centar u Zaječaru, ali je uprkos velikom trudu lekara podlegla teškim povredama koje je zadobila u saobraćajci.

Šokirana Ivana Angelov, kod koje je njena porodica krenula na proslavu Srpske nove godine, kaže da je zvala majku Dragicu oko 13 časova.

- Rekla mi je da su na benzinskoj pumpi i da uskoro stižu kod mene u selo Vidrovac kod Negotina. Jedva sam čekala da stignu. Međutim, prošlo je gotovo sat vremena, a njih nije bilo. Ponovo sam zvala majku, ali se nije javljala. Zatim sam na mobilne telefone zvala i oca i brata, ali niko nije odgovarao na moje pozive. Oko 17 časova pozvala me komšinica, koja mi je rekla da mi je familija u bolnici i da popijem nešto za smirenje - rekla je uplakana Ivana.

Njen nevenčani suprug Nenad je naveo da je odmah seo u auto i sa Ivanom se zajedno uputio ka Zaječaru.

- Kada smo stigli do mosta kod sela Salaš, primetio sam policijske patrole. Izašao sam iz auta, predstavio se policajcima i pitao ih šta se dešava. Jedan policajac mi je kazao da se desila teška saobraćajka. On mi je rekao da idemo u Zaječar, ali da ne vozim brzo da ne bismo sustigli kamion na kome je bio utovaren smrskani auto Ivaninih roditelja - priča Nenad.

On dodaje da su njih dvoje potražili lekara u zaječarskoj bolnici kako bi se informisali o stanju Ivanine porodice.

- Jedan lekar nam je rekao da sednemo, a onda nas je zamolio da primimo po injekciju za smirenje. Tek kada smo pristali i kada je lek počeo da deluje, rekli su nam da su poginuli Zoran, Igor i Dragica. Slomljeni od bola otišli smo u Grljan i počeli pripreme za sahranu - naveo je on.

Tagovi: