29.01.2018.

11:35

Foto:

Hronika

(FOTO/VIDEO) SNIMAK DOLASKA JELENE I ZORANA NA NASIP KLJUČAN ZA REŠAVANJE UBISTVA! Šipka: Video postoji, na njemu se vidi ženska ruka i CRVENA KOSA!

Tema ubistva pevačice Jelene Marjanović aktuelna je od samog pronalska tela, a u Jutarnjem programu TV Pink o svedočenju Zoranove snaje, kao i o podacima do kojih se do sada došlo govorili su Nenad Šipka, Jelena Paunović i Mladen Mijatović.

Youtube printscreen


- Ono što će danas zaista biti zanimljivo za javnost je još jedan detalj koji će možda pomoći da se završi ova priča i da tužilaštvo skupi sve dokaze koji su potrebni, jeste svedočenje Milice Marjanović, Zoranove snaje, koja je na predlog advokata odbrane, njih pet, odlučila da priča, verovatno, o odnosu Zorana i Jelene. Ona je ujedno i prvi Marjanović koji progovara o slučaju - rekla je Jelena Paunović urednica hornike u jednom dnevnom listu.

Youtube printscreen

Direktor Centra za forenzička istraživanja Nenad Šipka govorio je o snimcima koji se u javnosti pominju. Najnoviji podatak kaže da postoji video zapis na kom se vidi da Jelena sa suprugom i detetom dolazi na nasip automobilom.

- Za postojanje tog snimka mi smo znali još pre pet, šest meseci, odgovorno tvrdim, voleo bih da vidim snimak, ali Teodora Krsmanović, sestra Jelene Marjanović je videla te fotografije i nije identifikovala Jelenu - rekao je Nenad Šipka iz centra za forenzička istraživanja.

Youtube printscreen

On je naglasio da je lično istraživao i došao do informacija da na prodavnici u blizini nasipa nije postojao video nadzor u trenutku kada se događaj odigrao.

- Jedini video nadzor postojao je na prodavnici koja je na putu do Crvenke, i ta kamera je na nekih desetak metara udaljena od vozila koja se nalaze sa druge strane. Ja vam odgovorno tvrdim da je nemoguće idetifikovati osobu i utvrditi tačno ko se nalazi na snimku. Na njemu se ne vidi lice, samo ruka i crvena kosa. Treća stvar je ta da je navedeno vreme snimanja negde oko 15 i 30 sati, a mi imamo pouzdanu informaciju od svedoka koji je Zorana video između 14 i 30 i 15 časova na nasipu kod rampe. Identitet svedoka je poznat tužilaštvu, međutim, nikada nije ispitan - objasnio je on.

Youtube printscreen

Novinar TV Pink Mladen Mijatović istakao je da sve treba prepustit nadležnim organima.

- Treba prepustiti policiji i tužilaštvu, kao i odbrani da svako izvede svoje dokaze pred nadležnim organima i onda naravno, opet na sudu da te dokaze, materijalne i relevantne, opet donesu - rekao je Mijatović.         

Tagovi: