10.03.2018.

22:14

Foto:

Hronika

ZAŠTO ĆUTIŠ ŠAPIĆU? Policija mu uhapsila pajtaša, a on u zemlju propao!

Poslednji tvit je objavio negde u isto vreme kada je MUP objavio da mu je uhapšen inspektor. Inače, taj inspektor Jovanović je kum njegove načelnice uprave Marije Leković, koja je zajedno sa njim “žarila i palila” na opštini Zvezdara. 

Nebojša Jovanović bio je glavni inspektor za slučaj “Studentska 45a” i vođenje postupka i sakrivanje dokaza o otimanju objekta od čoveka na samrti Ali Amdija, čiji je lokal potom prebačen na ime Šapićevog ujaka Radeta Dedovića.

Evo čime se Šapić bavio dok je njegov pajtaš hapšen, ali od tada, prosto je nestao s društvenih mreža:

twiter/printscren

U SPECIJALNO TUŽILAŠTVO STIGLA KRIVIČNA PRIJAVA PORODICE ALILI: Šapić našem ocu na samrti oteo imovinu!

Sada je i potpuno jasno kako je Aleksandar Šapić uspostavio svoj sistem za muljanje na Novom Beogradu.

Naime, Odeljenje za inspekcijske poslove Novog Beograda sastoji se od tri odseka - odsek za upravno-pravne poslove, odsek komunalne inspekcije i odsek građevinske inspekcije. 

Šapić je sistematski terao inspektore koje je zatekao u opštini. Tako je došlo do toga da je Odsek građevinske inspekcije imao šefa odseka i jednog inspektora (N. Jovanovića koji je danas uhapšen). 

Neverovatno je da tako velika opština ima samo jednog inspektora? To je zato što Šapića nije interesovalo da ruši bilo šta, već da reketira, a za to mu je bio potreban samo jedan čovek u inspekciji. Sada je, posle hapšenja, građevinska inspekcija spala na jednog čoveka, šefa odseka u kome nema inspektora.

Kada je Šapić došao u opštinu Novi Beograd imao je ČETIRI građevinska inspektora. Odmah je dvojicu poslao na pozajmicu u opštinu Obrenovac!? Kada su se nedavno vratili u opštinu Novi Beograd jedan je napustio Ppštinu i prešao u Grad, a drugi je premešten u Službu za izvršenja Novog Beograda. 

Treći inspektor je prošle godine u septembru otišao u penziju, a četvrti (bivši šef odseka) je premešten u Odeljenje za komunalne i građevinske poslove. Tako je Šapić namerno Odsek za građevinske inspekcije, organizivao tako da ima samo dvojicu ljudi od potpunog poverenja kako bi lakše muvao.

To su šef odseka Dragomir Jovanović i inspektor na terenu Nebojša Jovanović. Taj Jovanović, kum Marije Leković, bio je zadužen za skupljanje para za Šapića. Posle jutrošnjeg hapšenje Jovanovića, opštinska građevinska inspekcija Novog Beograda ostaje na jednom čoveku koji se, na žalost, ni za šta ne pita. 

Kako će i sa kim će gospođa Marija Leković- Maca, desna Šapićeva ruka, sada sakupljati harač po Ledinama? 

- Samo se nadam da će ova dvojica iz opštine da kažu ko im je nalogodavac za sve prljave poslove i lopovluke koje su do sada sprovodili - kaže Informerov izvor iz istrage.

(VIDEO) EVO KAKO JE TEKLA AKCIJA HAPŠENJA korumpiranog Šapićevog inspektora i njegovih pajtaša!

Tagovi: