13.03.2018.

13:30

Foto:

Hronika

(FOTO) U OVOJ KUĆI U VRANJU ODRASTAO JE UBICA IZ RUZVELTOVE! Komšije kažu da je bio ĆUTLJIVI GENIJE!

U komšiliku gde je je živeo do svoje 18. godine, sa nevericom prihvataju vest da je Nebojša bio u stanju da digne ruku na nekog.

U roditeljskoj kući Stojilkovića, žive samo njegove baka po ocu, a u kućici pored nje baka i deka po majci. Njima još uvek nije saopštena vest o tragediji koja ih je snašla i o tome šta je Nebojša uradio.

PREMINUO UBICA IZ RUZVELTOVE! Nebojša podlegao povredama!

Nebojšini roditelji Novica i Fidanka rade u Sloveniji, dok je sestra zaposlena na nekom od beogradskih fakulteta.

S.T.

Komšije iz Kajmakčalanske ulice pričaju da je Nebojša bio izuzetno dete, kao i da je od kad je otišao na studije slabo dolazio u Vranje.

- Svi iz porodice su veoma fini, učtivi i korektni, komšije kakve samo možete da poželite. Nebojša je oduvek bio izuzetan đak, genije pravi. Mislim da je završio Elektrotehnički fakultet u Beogradu, a često je njegova majka Fidanka znala da nam kaže kako nije bilo ispita da je pao, kao i da je ređao samo desetke u indeksu. Njegova starija sestra Jelena je takođe bila izuzetan đak, uvek su se javljali kad prođu uilicom, ali smo slabo pričali - kaže jedna od komšinica Stojiljkovića.

PRESUDIO MU METAK U ČELO! Novi detalji smrti ubice iz Ruzveltove!

Jedan od mlađih stanovnika u Kajmakčalanskoj dodaje da iako je Nebojša stariji od njega, često je s njim vozio bicikl, kad bi dolazio na odmor u Vranje.

S.T.

- Nebojša nije mnogo pričao, nije bio nametljiv i bio je povučen i miran, ali je bio veoma korektan. Izdvajao se od nas svojim intelektom, znali smo da je veoma inteligentan i dobar student - dodaje ovaj momak.

POVREĐENI U KRVAVOM PIRU U RUZVELTOVOJ U I DALJE ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Lekari se grčevito borili i za život UBICE!

Jedan od najstarijih komšija Kjamakčalanske kaže da su Nebojšini roditelji ostali bez posla, a kada su im deca krenula na fakultet i oni su otišli da rade u Sloveniju.

- Nebojša se nije nešto mnogo družio sa ostalom decom, već je bio veoma vezan za sestru. Često smo ih viđali zajedno kada se vraćaju iz škole. Majka im je radila u „Jumku", a za oca nisam siguran da li je i on radio u ovoj firmi. Iz Slovenije su dolazili da obiđu svoje roditelje, ovde provodili odmor, išli na more i u povratu opet svraćali do kuće ovde u Rudini - navodi komšija.

(VIDEO) NEBOJŠA S. (30) UBIO KOLEGU, drugog ranio, a potom SE RAZNEO U SVOM STANU NA ZVEZDARI!

Nebojša je u Vranju išao u OŠ "Dositej Obradović" i Gimnaziju "Bora Stanković".

U Rudini nikome nije jasno šta se dogodilo s njihovom Nebojšom i šta ga je navelo na bezumni čin.

Tagovi: