05.04.2018.

11:41

Foto:

Hronika

PSIHO IZ PARAĆINA! Obdukcija potvrdila da je IVAN UBIO MAJKU! Posle zločina se NAG ZAKLJUČAO U KUPATILU!

Paraćinska policija, po prijavi, zatekla je u sredu po podne beživotno telo bivše profesorke srpskog jezika Ljiljane Stanojević (84), na podu u njenom stanu, dok je njen sin Ivan bio potpuno nag u kupatilu, a u stanu je treštala muzika

Na lice mesta, osim policije, izašao je dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Jagodini koji je naložio obdukciju, a sin je sanitetskim kolima prevezen najpre u Hitnu pomoć paraćinskog Doma zdravlja, a zatim u Ćupriju na Odeljenje psihijatrije.

Stanari zgrade u Ulici Mihajla Pupina, još u šoku, sumnjaju na ubistvo i kažu da su juče iz Ljiljaninog stana, u kome je ona sama živela sa sinom, čula baš jaka svađa, te da je sin vikao: "Napolje, napolje!".

- Ceo dan iz njihovog stana je treštala preglasna muzika. Komšija dugo nije imao posao, dva puta se ženio i razvodio, pa je pre nekoliko godina došao da živi sa majkom. Kažu da je bio samo u čarapama i da nije hteo da se obuče ni kad je policija došla. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi! - priča komšinica koja živi u istoj zgradi. 

STRAVA I UŽAS U PARAĆINU! Žena pronađena MRTVA U STANU, njen sin NAG U KUPATILU!

Saznajemo da se Ivan Stanojević nije lečio od psihičkih bolesti. Za Ljiljanu komšije kažu da je bila izuzetno pedantna i uvek doterana žena, dok se Ivan, do sada, uvek pristojno javljao. Ljiljana je imala još jednog sina koji je oženjen i živi u sopstvenom domaćinstvu. 

Tagovi: