14.04.2018.

16:48

Foto:

Hronika

HAPŠENJE LUKE LAZUKIĆA: Saslušan zbog fizičkog napada na suprugu Natašu Bekvalac, PA PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE?!

19.45 - Nakon što je saslušan u policijskoj stanici Savski venac, Luka Lazukić je pušten da se brani sa slobode.

NATAŠA ZATRAŽILA RAZVOD: Pevačica uz krivičnu prijavu protiv Lazukića, pokrenula i brakorazvodnu parnicu!

On je priveden na adresi u Bloku 33, u Novom Beogradu, gde se inače nalazi stan njegovih roditelja, a gde je otišao posle jutrošnjeg incidenta i napada na suprugu u njenom stanu na Dedinju.

Luka je potom odveden u policijsku stanicu Savski venac, u Savskoj ulici, pošto se napad dogodio u Natašinom stanu na Dedinju, koji po adresi pripada savskom vencu.

Podsetimo, Lazukić je na suprugu Natašu nasrnuo rano jutros, oko 4 časa, kada je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, posle čega je prvo izbila svađa, a onda usledio i fizički napad u kojem  je Nataša prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

U trenutku napada, u kući sa Natašom bile i dadilja i beba, dok je na sreću starija ćerka bila kod Natašinih roditelja u Novom Sadu. 

Prema novim zakonskim odredbama koje se tiču porodičnog nasilja, za lakše telesne povrede nasilniku je zaprećena kazna zatvora od 3 meseca do 3 godine, koja može biti i uslovna, a za teške telesne povrede od dve godine do 10 godina zatvora.

NATAŠU BEKVALAC BRUTALNO PRETUKAO MUŽ! Napao je mrtav pijan, pevačica završila u Urgentnom centru!

Tagovi: