12.06.2018.

18:22

Foto:

Hronika

OVO JE ANĐEO KOGA JE PREGAZIO SUMANUTI VOZAČ: Mali Aleksa s nestrpljenjem je očekivao eksurziju na Divčibare, SADA GA KUĆI VRAĆAJU U KOVČEGU!

Na dečaka koji je poginuo na rekreativnoj nastavi na Divčibarama, naetela je  tojota, beogradskih registracija, kojom je upravljao vozač V.V. (43). Nažalost mali Aleksa je preminuo na licu mesta, a dve devojčice T.S i V.T. takođe 10-godišnjakinje, prošle su sa lakšim povredama i one će sa decom krenuti kući oko 15 časova.

 Kolona učenika organizovano je prelazila ulicu, a vozilo "tojota" kojim je upravljao V. V. kretalo se iz pravca Kaone ka centru Divčibara,  automobil nije zaustavio, već je prešao na levu stranu i na trotoaru udario u grupu dece.

 Za sada nije utvđreno usled čega je vozač izgubio kontrolu, a prema nezvaničnim informacijama, otkazale su mu kočnice. Nesreća se dogodila nedaleko od hotela PEPE, gde su bila smeštena tri razreda osnovaca, oko sedamdesetak mališana.

facebook

 Roditelji malog Alekse Vladimir i Marina, na putu su prema Divčibarama, a sa njima je krenulo još nekoliko roditelja. Iz Gradske uprave su ponudili pomoć porodici i školi, a zabrinuti i uplašeni roditelji svakog deteta ponaosob, zvali su za svoje dete PU u Valjevu, gde im je lično potvrđeno da je njihovo dete zdravo i živo. To je potvrdilo nekoliko roditelja, koji očekuju povratak svoje dece, večeras, posle petodnevne ekskurzije.

(VIDEO) OČEVIDAC STRAVIČNE NESREĆE NA DIVČIBARAMA: Samo je nešto puklo, DEČAK JE OSTAO DA LEŽI, A AUTOMOBIL JE ODJURIO!

(FOTO) UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE "TOJOTOM" POKOSIO KOLONU DECE NA DIVČIBARAMA! Dečak (10) iz Subotice poginuo, DVE DEVOJČICE POVREĐENE!

Tagovi: