23.06.2018.

17:45

Foto:

Hronika

RAFALI POCEPALI NOĆ U ŽARKOVU: Nikšićanin Sava Stevović počeo je u Beogradu život iz početka, NE SLUTEĆI DA SU MU UBICE ZA PETAMA!

On se nedavno vratio iz zatvora u Švedskoj, a pretpostavlja se da se zamerio nekom klanu jer je pokušao da preotme od njih kriminalne poslove

Prema nezvaničnim saznanjima, Sava je izrešetan u trenutku kad je seo u svoj "mini kantrimen" švajcarskih tablica.

- Ubica je sa saučesnikom prišao Savi u BMW-u i u vožnji ispalio na njega 30 metaka iz škorpiona, praktično ceo šaržer - kaže izvor iz istrage.

Napadači su zatim pobegli i zapalili BMW dva kilometra dalje kako bi uništili dokaze.

- Na tom automobilu su bile tablice koje su pre izvesnog vremena ukradene sa jednog "ševroleta" - kaže naš izvor.

Sava je, inače, živeo u Beogradu do 2008, kad je otišao u inostranstvo. Do te godine "prikupio" je čak 23 krivične prijave u svom dosijeu, uglavnom zbog droge, nasilja, oružja i krađa.

- Od 2008. je boravio u Švajcarskoj i Švedskoj, gde je i dospeo u zatvor. Nedavno se vratio u Beograd i po svemu sudeći je pokušao da preotme tržište droge od neke suparničke ekipe - dodaje on.

DETALJI HAPŠENJA DARKA KOSTIĆA! Policija pretresla stan modnog kreatora i našla papiriće sa tragovima droge?!

Savini supruga i sin su u četvrtak uveče prisustvovali uviđaju i dali su izjavu policajcima.

Njihova kuma je kratko izjavila da su svi u šoku zbog Savinog ubistva i da ne znaju ko bi hteo da mu naudi.

UMIRAO JE U NAJGORIM MUKAMA! Ispovest ljudi koji su pokušali da spasu mladića ISPRED BEOGRADSKOG SPLAVA!

- Sava je odslužio svoju kaznu u inostranstvu i ovde je došao da živi iz početka, porodičnim životom. To je sve - kazala je kuma.

Savine komšije kažu da su se prestravili kad su se začuli rafali.

Informer rs

- Neko je na ulici krenuo da urla: "Ubiše čoveka, ljudi, zovite policiju!" Izašao sam iz zgrade tek kad se sve smirilo i zatekao užasan prizor. Komšija Sava je sedeo sav izrešetan za volanom svog auta - kaže komšija. 

Serija mafijaških likvidacija u Beogradu

19. jun - Siniša Milić (45), saradnik Luke Bojovića, ubijen u eksploziji bombe podmetnute pod njegov džip u centru Beograda
16. jun - Ognjen Ikač (22) ubijen ispred kafića "Klagenfurt" u ulici Vidikovački venac u Beogradu. Njega je sa pet metaka u vrat i kuk izrešetao nepoznati napadač, za kojim policija traga.
1. jun - Telo Radovana Laketića iz Pljevalja, osuđivanog za trgovinu heroinom, pronađeno je u beogradskom naselju Veljka Vlahovića na Voždovcu. On je pogođen sa četiri metka u leđa
28. maj - Dragoslav Miloradović (44) ubijen je u Višnjičkoj ulici na Karaburmi, ispred svoje auto-perionice. On je bio kum Luke Bojovića, koji služi 18-godišnju kaznu zatvora u Španiji
24. maj - Ognjen Žanić, navijač FK Rad, ubijen na Čukaričkoj padini, a ubice su ubrzo uhapšene

stock

6. maj - Državljanin Crne Gore i Južnoafričke Republike Gorgija Gorg Darmanović (58) ubijen je na Novom Beogradu. Policija je rešila ovo ubistvo i uhapšeni su Kruševljani S. M. (63) i S. Đ. (44)17. april - Osu­đivani narko-diler Luka Radulović ubijen je sa više hitaca u Crnogorskoj ulici u pivnici "Ispod mosta"21. mart - Dragoje T. (44) ubijen je u Trgovačkoj ulici u Žarkovu. Ubica je žrtvu sačekao ispred zgrade i upucao ga u grudi sa dva metka10. mart - Blažo Đurović (39) ubijen u sačekuši u beogradskom naselju Dušanovac na Voždovcu, kada je autom izlazio iz garaže. Ubica je nekoliko dana kasnije uhapšen u Zagrebu 28. februar - Jednim hicem u glavu ubijen je Petar Arsić (38), navijač FK Rad. On je likvidiran ispred kafića "3K" na Vidikovcu.5. februar - Dalibor Despotović (37) ubijen je u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu. Napadač je u Despotovića pred njegovom menjačnicom ispalio više hitaca u glavu, a potom pobegao.1. januar - Kotoranin Davorin Baltić (41), vođa zloglasnog crnogorskog "kavačkog klana", ubijen je u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u Ulici Internacionalnih brigada na beogradskoj opštini Vračar!


(FOTO) RAFALI U ŽARKOVU: Muškarac upucan iz automobila u pokretu!

Tagovi: