12.07.2018.

20:05

Foto:

Hronika

IZBO SAM GA ZBOG CRNKE: Ovako se na saslušanju branio tranvestit, OPTUŽEN ZA ZLOČIN IZ STRASTI!

Abdulov, koji se predstavljao i kao Jovana Transica, kako saznajemo, bio je vidno uznemiren iznoseći odbranu u tužilaštvu. Njega je čuvalo više pripadnika zatvorskog obezbeđenja s obzirom na to da je odmah posle zločina pokušao samoubistvo u svom stanu u Železniku.

Marka posećivala devojka

Stanari zajedničkog dvorišta u Zemunu gde je pokojni Radović živeo u iznajmljenom stanu posvedočili su da ga je Goran stalno proganjao i proveravao. I oni su pomenuli da je kod Marka često dolazila jedna crnokosa devojka, ali niko nije znao da kaže ko je ona i kako se zove.

Tresao se kao prut

Interesantno je da je, tokom davanja iskaza, Goran sve vreme govorio u ženskom rodu. Plakao je i "tresao se kao prut", ali je odlučio da iskreno prizna šta ga je navelo da presudi Radoviću, studentu ekonomije iz Šehovića u BiH, sa kojim je bio u vezi.

- Došla sam to veče kod njega u stan, pošto me je danima izbegavao. Kroz prozor sam videla kako pije šampanjac i dopisuje se sa devojkama. Čim sam ušla, nasrnuo je na mene i počeo da me udara pesnicama, šutira nogama... U trenutku mi je došla "žuta minuta" i, ni sama ne znam kako, dočepala sam se noža iz kuhinje i ubola ga... Ne znam koliko puta, ne sećam se - izjavio je Abdulov.

On je potom ispričao kako su se njih dvojica upoznali preko oglasa za transvestite, na kom je koristio pseudonim Jovana Transica i postavljao svoje fotografije u ženskoj garderobi.

(VIDEO) ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U BORČU! Porodica ga sačekala ispred kuće, mala JANA MU PRVA POLETELA U ZAGRLJAJ!

- Bio je moja velika ljubav i nikako nisam mogla da prihvatim da me vara sa nekom crnkom i da ne želi više da bude sa mnom, već sa pravom devojkom. Mnogo sam patila i sve činila da mu udovoljim. Davala sam mu svaki dinar koji sam mogla, misleći da ću tako da ga zadržim, ali on je bivao sve gori i agresivniji prema meni. Posebno od kada je počeo da pije.

Trebalo je da menja pol

Da je Goran bio ludo zaljubljen u Marka, potvrdila je za Informer i dan ranije njegova majka, Dragica Abdulov.

(VIDEO) SPEKTAKULARNA AKCIJA MUP! Uhapšeno 69 osoba zbog razbojništva, silovanja, krađe...

- Kad mu je Marko zabranio da dolazi kod njega, moj sin je bio očajan. Govorio mi je da će se ubiti. Rekao mi je: "Mama, ja ne mogu da živim bez njega", a ja sam pokušavala na sve načine da ga smirim. U četvrtak je trebalo da ide kod lekara i dogovori operaciju da postane prava žena, kako se oduvek osećao i želeo. Bodrila sam ga da izdrži - sa očajanjem nam je ispričala Dragica.

Ipak, te kobne noći nije mogla da ga nagovori da ostane kod kuće i da spreči tragediju. 

Tagovi: