16.07.2018.

09:17

Foto:

Hronika

BAJKER NAPRAVIO HAOS U PETROVCNU NA MLAVI! Prošao kroz crveno, zakačio auto, odbio se od drveta, pa ULETEO NA ATOBUSKO STAJALIŠTE! I on i saputnik su živi, ALI POTPUNO IZLOMLJENI!

Bajkeri, učesnici moto skupa u Petrovcu na Mlavi, Dragan Milutinović (35), vozač motora i suvozač Nikola Erski (37), obojica iz Mužije kod Zrenjanina, zadobili su teže telesne povrede nakon što su u subotu oko 15:30 časova, motorom udarili u autobusko stajalište u ulici Srpskih vladara u Petrovcu na Mlavi. 

Prema informacijama koje smo dobili, bajkeri su prilikom ove saobraćajne nesreće zadobili teže telesne povrede, oni su nakon ukazane prve pomoći u petrovačkom Domu zdravlja, prevezeni u Urgentni centar u Beograd. Vozač motora Dragan Milutinović (35), zadobio je prelome obe ruke i noge, dok je kod suvozača Nikole Erskog (37) konstatovano unutrašnje krvarenje.

Do ove saobraćajne nesreće, prema informacijama od očevidaca, bajker je motorom prešao na crveno, zakačio u automobil koji se kretao iz poprečne ulice, odbio se i udario u obližnje drvo, a potom nakon kretanja od oko 30 metara po trotoaru uleteo u autobusko stajalište. Na sreću, u trenutku nesereće nije bilo nikoga na stajalištu.

Tagovi: