24.07.2018.

18:48

Foto:

Hronika

HAOS U POŽEGI: Vozač Dačije usred tehničkog pregleda NAMERNO ZAPALIO AUTOMOBIL!

Incident se desio u u servisu za tehničlki pregled "Dunav" u Ulici Knjaza Miloša, gde je vozač S.J(40) dovezao svoj Sandero. Pregledom je utvrđeno da mu je neispravan desni retrovizor na kome je falilo staklo, da mu ne radi rikverc svetlo, te da mu je neispravno svetlo za osvetlenje puta. 

Kako Informer saznaje u servisu su mu rekli da ima tri dana kako bi odveo automobil u red. Međutim to je dodatno razbesnelo S.J., pa je prešao preko puta do benzinske pumpe gde je napunio kanister sa benzinom. Na očigled zabezeknutih radnika servisa, benzin je polio po automobilu i zapalio ga.

Brže bolje da bi izbegli veću katastrofu radnici servisa izgurali su automnobil napolje i pozvali vatrogasce. Na žalost od Dačije nije ostalo skoro ništa, pa su vatrogasci samo mogli da prigase ostatke i spreče veću štetu od širenja vatre. 

Za ovakvu bahatost vlasniku automobila sleduje bar prekršajna prijava za ugrožavanje javne bezbednosti, ali prema onome što je uradio bilo bi bolje da je umesto automobila, on lično otišao na pregled npr. glave u neku specijalizovanu ustanovu. Još nije kasno!

TEHNIČKI PREGLEDI VIŠE NISU ZA*EBANCIJA! Od danas NEMA REGISTRACIJE AKO NE RADE BRISAČI I AKO JE AUTO PRLJAV, cena oko 3.000 dinara!!

Tagovi: