25.07.2018.

08:45

Foto:

Hronika

POLICAJCA PRETUKLI ŽENA I NJEN ŠVALER! Detalji neverovatanog incidenta na opštini Zvezdara u Beogradu

Policajac D. V. (48) teško je povređen u nedelju uveče na Zvezdari u Beogradu nakon što su ga pretukli supruga D. Đ. (42) i njen ljubavnik Lj. M. (44)! Nesrećni čovek je tokom patroliranja naišao na suprugu, koja je polugola bila u ljubavnom zanosu sa švalerom! Kada ju je muž upozorio na nedolično ponašanje, ona ga je u naletu besa pretukla zajedno sa ljubavnikom, pri čemu su mu polomili rebro i prst!

Morali da je vežu

Kako smo nezvanično saznali, D. V. je šef smene u Policijskoj stanici i u nedelju kasno uveče je krenuo u obilazak rejona i dežurnih patrola.
- D. V. je bio u uniformi, u službenom automobilu, kada je oko 23 sata kod Cvetkove pijace ugledao svoju suprugu, s kojom je odnedavno u brakorazvodnoj parnici. Supruga je bila obnažena do struka, a ljubavnik ju je ljubio po telu, kad ih je zatekao D. V. - kaže sagovornik Informera.

Šokirani policajac im je prišao i upozorio još uvek zakonitu suprugu na nedolično ponašanje, ali D. Đ. je u naletu besa nasrnula na muža.
- D. Đ. je više puta udarila muža, a u napadu joj se pridružio i ljubavnik, koji je zgrabio D. V. za vrat. U tom trenutku je naišla policijska patrola i skočila je na razjarene ljubavnike kako bi ih odvojila od kolege. Tokom napada na D. V., on je zadobio prelom prsta i rebra, dok su ljubavnici prošli samo sa lakšim povredama - priča naš izvor.

POLICAJAC ZATEKAO ŽENU SA LJUBAVNIKOM, PA DOBIO BATINE: Četiri patrole MUP jurile par švalera!

Policajci su prilikom savlađivanja ljubavnika morali čak i da vežu D. Đ. jer je bila veoma agresivna.
- Nakon privođenja, urađen im je alko-test i utvrđeno je da su oboje imali po 0,64 promila alkohola u krvi. I ljubavnici i prevareni muž su nakon toga prevezeni u Urgentni centar - kaže naš sagovornik.

Policija je protiv Lj. M. i D. Đ. podnela prijavu za nanošenje teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora, pri čemu se ljubavnik tereti i za napad na službeno lice u vršenju dužnosti, za šta je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Zabrana prilaska

- O svemu je odmah obavešteno i Prvo osnovno tužilaštvo, koje je napad žene na muža kvalifikovalo kao nasilje u porodici i njoj je izrečena hitna mera zabrane prilaska i udaljenja iz porodičnog stana - kaže sagovornik iz istrage.

U Prvom osnovnom tužilaštvu potvrdili su nam da su upoznati sa incidentom kod Cvetkove pijace i da se trenutno sve proverava.
- Naloženo je da se pribave i snimci sa objekata u blizini mesta gde se odigrao obračun, kao i da se saslušaju svedoci incidenta - rekli su u tužilaštvu. 

Supruga uzvratila prijavom

Kako smo saznali, kad je D. Đ. saznala da su protiv nje i njenog ljubavnika podnete krivične prijave, ona je odmah uzvratila i optužila muža i njegove kolege iz policije da su joj sve smestili!
- D. Đ. je protiv muža, ali i njegovih kolega, podnela prijavu zbog zloupotrebe položaja, tvrdeći da su oni lažirali detalje iz prijave protiv nje. Zbog ozbiljnosti njenih optužbi, sa slučajem je upoznato i Više tužilaštvo u Beogradu - objašnjava sagovornik Informera.

Tagovi: