09.08.2018.

10:13

Foto:

Hronika

KAKVA JE TO MULJAŽA?! Slikarka koja je PREGAZILA VERENIKE IZ SRBIJE VOZILA PIJANA, a onda je sud OSPORIO ALKO-TEST!

Prema pisanju podgoričkog dnevnika Dan, Adrovićeva je u trenutku nesreće bila potpuno trezna, bez ijednog promila alkohola u krvi, iako je preliminarni nalaz pokazao da je imala 0,51 promil.

Ovaj dnevni list piše da je Eminu Adrović saslušao sudija za istrage Višeg suda u Podgorici i da je ona iznela odbranu i detaljno ispričala kako je došlo do nesreće.

U toku istrage je uzet i snimak sigurnosne kamere na osnovu koga je, kako piše "Dan", utvrđeno da su Vukomanović i Rudinac pokušali da pređu bulevar u Bečićima i da su se vratili. Kojom brzinom je u tom trenutku vozila Emina Adrović, zasad nije poznato i to bi trebalo da utvrdi veštak saobraćajne struke.

OČAJNIČKA BORBA ZA ŽIVOT DEVOJKE PREGAŽENE U BEČIĆIMA: Snežana se na tren probudila iz kome i PRVO PITALA ZA MILOŠA! Nije stigla da čuje istinu, PONOVO JE PALA U KOMU!

Ono što je zasad poznato jeste da je posle dobijanja rezultata alko-testa i saslušanja osumnjičene istražni sudija Višeg suda u Podgorici vratio predmet na postupanje Osnovnom sudu u Kotoru i to zbog, kako navodi podgorički dnevnik, "prekvalifikacije krivičnog dela i nepostojanja umišljaja".

Kao što smo već pisali, 17. jula u saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Bečićima, Kraljevčanka Snežana Rudinac i Miloš Vukomanović, njen verenik iz okoline Zvečana, koji su kao sezonski radnici radili u hotelu "Ibero star Belvi" prelazili su ulicu kada ih je pokosio automobil koji se kretao iz pravca Budve, a kojim je upravljala Emina Adrović, inače ćerka bivšeg policajca i vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu.

INCIDENT NA GROBU POGINULOG MILOŠA! Crnogorski tajkun stigao s pratnjom od 40 ljudi, roditelji ODBILI njegovu nepristojnu ponudu!

Verenici su pokušali da pređu ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz, a koji, kako su objasnili u opštini Budva, više "nije u funkciji".

Nadležni u Opštini Budva su naveli da "zbog toga tragovi zebre na bulevaru nisu ponovo iscrtani, već je novi pešački prelaz iscrtan dvadesetak metara dalje".

TAJKUNOVA ĆERKA PREBAČENA U ZATVOR U SPUŽU! Evo šta je Emina Adrović ustvari radila pre nego što je LUDAČKOM BRZINOM POKOSILA MILOŠA I SNEŽANU!

Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, dok je teško povređena Snežana prebačena helikopterom na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Verenici su stradali u Crnoj Gori gde su bili da zarade novac za svadbu. Miloš i Snežana su u vezi bili nekoliko godina.

Verili su se, a na jesen su planirali i da svoju vezu ozvaniče i pred zakonom i pred bogom. Da bi sakupili novac za to, zajedno su otišli na Crnogorsko primorje, u Bečiće, da rade. Miloš je rođen u Zvečanu, a završio je Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, dok je Snežana iz Kraljeva.

Tagovi: