15.08.2018.

18:58

Foto:

Hronika

MALOLETNI PEVAČ OPTUŽIO MODNOG KREATORA KOSTIĆA: Tražio sam mu pare, a on HTEO DA ME SILUJE!

On je juče u Trećem osnovnom tužilaštvu puna tri sata, u suzama i veoma potresen, opisivao šta mu se dešavalo pre dva meseca u stanu poznatog modnog kreatora Darka Kostića (38) na Novom Beogradu. 

Majka traži pravdu

Majka maloletnog L. J. juče je ispred zgrade tužilaštva izjavila da je čitavo saslušanje bilo veoma potresno.
- Trajalo je tri sata, a moj sin je sve vreme plakao i tresao se. Nadam se da će pravda biti zadovoljena - rekla je ona.

Kontakt preko Fejsbuka

Nakon saslušanja, tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Darka, kojom ga tereti za polno uznemiravanje maloletnog L. J., ali i još jednog mladića B. Š. (22), koji je ranije saslušan. Kostić se takođe tereti za posedovanje i omogućavanje uživanja droga.

Iako je tužilaštvo juče tražilo da Kostić ostane u pritvoru, u kom se nalazi od 22. juna, Treći osnovni sud mu ga je ipak ukinuo i pustio ga je da se brani sa slobode.

SKANDAL! POLICAJKA U RAKOVICI, A HOĆE 'VELIKU ALBANIJU'!? Polaznica Centra za policijsku obuku bruka uniformu!

Maloletni pevač je dao iskaz u pratnji majke i advokata.

Informer

- Kostić me je najpre kontaktirao preko Fejsbuka. Malo smo se dopisivali, a onda me je pozvao da dođem kod njega u stan kako bi me fotografisao. Iako sam se u početku dvoumio, Kostić me je ubedio, pa sam otišao kod njega. Tada se ništa čudno nije dogodilo i posle fotografisanja mi je obećao da će mi platiti te moje fotografije - ispričao je dečak.

Kreatoru već
pronalažena droga

Darko Kostić je u junu prošle godine priveden zbog posedovanja droge jer je policija u njegovom stanu našla kokain i tečni ekstazi, kog zovu "droga za silovanje". Kostiću je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija.

Potom je, kako je naveo, 14. juna po drugi put otišao kod Kostića kako bi uzeo obećani novac.

- Ušao sam u stan i Darko me je ponudio pićem. Ubrzo sam se osetio čudno, a primetio sam i da imam erekciju. Kostić mi je rekao da će mi dati novac i fotografije, ali da prvo moramo malo da se mazimo. Kada sam shvatio šta on želi, rekao sam mu da nisam homoseksualac. Tada me je Darko uhvatio za ruku i pokušao da me povuče ka krevetu, da legnemo. Koliko se sećam, udario sam ga u stomak i istrčao napolje - rekao je dečak.

Uhvatio ga za penis

U tužilaštvu je protiv Kostića nedavno svedočio i Beograđanin B. Š. (22). On je naveo da ga je modni kreator 7. juna u svom stanu na Novom Beogradu najpre ponudio kokainom, a onda ga je i napastvovao, uhvativši ga za penis.

MOSTOVI U SRBIJI BEZBEDNI! Nadležni uveravaju da su kontrole svakodnevne

- Viknuo sam: "Šta to radiš, čoveče?!", pa sam ga udario pesnicom u glavu i on je pao. Uzeo sam njegov telefon, u kom je bila naša prepiska, pa sam pobegao - rekao je B. Š.

Informer

Policija je prilikom pretresa u Kostićevom stanu, između ostalog, pronašla i papiriće sa tragovima droge. On je u policiji negirao sve optužbe, ali se potom u tužilaštvu branio ćutanjem.

Tagovi: