06.10.2018.

12:05

Foto:

Hronika

RANKO KONJ I NJEGOV PAJTAŠ 21 DAN DRŽALI ČOVEKA U ROPSTVU! Mučili ga sve dok im nije PREPISAO STAN I TRI AUTOMOBILA!

Ranko i Nikola su ga posle tronedeljnog batinanja i maltretiranja naterali da im prepiše stan, tri automobila, a oduzeli su mu i elektromaterijal vredan 40.000 evra!

Stanari u čudu

Stanari zgrade u Leštanima, u kojoj je Igor M. utamničen i mučen, ostali su u šoku kad su čuli za ovaj slučaj. Kažu da je zgrada useljena tek pre nekoliko meseci i da se ni komšije još ne poznaju međusobno.
- Nisam čuo ni za kakvu otmicu, kao ni za tog Ranka koji je uhapšen. Verujem da se to dogodilo dok ova zgrada još nije bila ni završena - kaže stanar.

Izvor iz istrage kaže da su osumnjičeni septembra prošle godine na prevaru namamili u Leštane Igora, koji se bavi trgovinom elektroopreme. Zatim su ga vezali i psihički i fizički maltretirali dok nije potpisao kupoprodajne ugovore za stan i automobile.

- Oštećeni je iz straha skoro godinu dana ćutao o torturi i otimačini, jer su mu otmičari, kojima je dugovao novac uz zelenašku kamatu, pretili da će mu pobiti celu porodicu. Istraga još nije gotova i nisu jasni svi detalji kako je nastao taj zelenaški dug i koliko para je tu bilo u igri. Ranko se predstavlja kao građevinski investitor, a nekoliko puta je hapšen. Navodno, poznat je po zelenašenju - kaže naš sagovornik.

Prilikom pretresa stana uhapšenih, policija je pronašla dve bejzbol palice, jedan pancir i dva metka za magnum 357. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Tagovi: