09.10.2018.

13:56

Foto:

Hronika

(VIDEO/FOTO) POGLEDAJTE SPEKTAKULARNO HAPŠENJE DILERA KOJI SU GIMNAZIJALCIMA PRODAVALI DROGU!

Zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uhapšeni su M. E. (21), osumnjičen da je organizator grupe, S. A. (21), M. N. (18), K. S. (21) i T. A. (18).

Informer

Policija je od pripadnika grupe zaplenila više od 9,5 kilograma marihuane, pištolj i dvadeset pet metaka, saopštio je MUP.

Informer

Sumnja se da su članovi ove kriminalne grupe narkotike skrivali u napuštenim vozilima koje su ostavljali na parkinzima, dok su manje količine, spremne za dalju prodaju, skrivali u dvorištima osnovnih i srednjih škola.

Pripadnici organizovane kriminalne grupe su, kako se sumnja, preko maloletnika, marihuanu  prodavali u školskim dvorištima i u blizini osnovnih i srednjih škola na Voždovcu.

Informer

Postoje osnovi sumnje da su, nakon prodaje, maloletnici novac predavali članovima organizovane kriminalne grupe ili direktno organizatoru.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

BEOGRADSKIM GIMNAZIJALCIMA prodavali drogu: Uhapšena kriminalna petorka

Tagovi: