08.11.2018.

13:12

Foto:

Hronika

DARKO TRPI OGROMNE BOLOVE NAKON OPERACIJE! Lekari se oglasili: Lazić mora hitno na noge, ali zbog jedne stvari može sve da se iskomplikuje i UGROZI MU ŽIVOT!

- Darko je tokom noći bio pod lekovima protiv bolova, pa je noć prošla mirno. Potpuno uobičajena postoperativna noć - otkriva izvor.

- KBC Zemun ima svoj kadar i rade operacije kakva je bila Darkova, ali njegova porodica je želela da doktori sa "Banjice" dođu i operišu ga - rekao je jedan od doktora.

On kaže da će pevačev oporavak nakon hirurških zahvata trajati najmanje pola godine, a da u bolnici zbog opšteg stanja i pojačanih rizika Darko mora ostati još najmanje mesec dana.

- Zbog mogućih komplikacija čovek sa povredama kakve su Darkove mora biti pod konstantnim lekarskim nadzorom najmanje mesec dana. Odmah i nakon operacije njemu je promenjen položaj tela i uzglavlje kreveta je uzdignito kako bi se smanjio rizik od skupljanja vode u plućima. Uz ovaj rizik njemu preti i embolija, začepljenje arterije ugruškom i tromboza, te mora da prima pojačanu terapiju antikoagulansima - objasnio je doktor.

Tagovi: