24.11.2018.

23:45

Foto:

Hronika

(FOTO) UBIJEN PRED KUĆOM SA DVA HICA U GLAVU! Još jedna JEZIVA mafijaška LIKVIDACIJA U BEOGRADU!

Pretpostavlja se da je ubica ili više njih koristio prigušivač, s obzirom na to da niko iz komšiluka nije čuo pucnjavu. Očigledno je i ovaj put u pitanju delo profesionalaca, koji su uspeli neopaženo da pobegnu, iako se u neposrednoj blizini nalazi policijska stanica! Interesantno je da je Mitrović nosio nanogicu, koja se stavlja osuđenima na kućni zatvor.

Za sada zvanično nije potvrđeno zbog kojeg krivičnog dela je osuđen, mada je izvesno da je imao podeblji policijski dosije, navodno i zbog trgovine narkoticima. Međutim, jedan od njegovih prijatelja koji se zatekao na mestu ubistva je to demantovao, tvrdeći da je bio u kućnom zatvoru "zbog neke tuče".

ŠTA SE TO DEŠAVA NA SEVERU SRBIJE?! BRAČNI PAR MISTERIOZNO NESTAO: Policija danima traži Svetlanu i Dragana, nađeno vozilo poslato na veštačenje!

Prema saznanjima Informera, ubijeni Mitrović je rodom iz Ljubovije. Do pre sedam-osam godina tamo je držao najpoznatiji lokalni kafe-bar "Kasl", a potom se sa suprugom i dvojicom sinova preselio u Beograd.

HOROR U LESKOVCU Majka bacila tromesečnu bebu sa zgrade!

- I dok je bio u Ljuboviji važio je za čoveka koji je stalno bio u sukobu sa zakonom. Njegovo ime se dovodilo u vezu sa rasturanjem droge i brojnim nasilničkim ispadima. Bio je preke naravi, strah i trepet u gradu, a onda je samo odjednom nestao. Malo ko ga je viđao u poslednje vreme i znao čime se bavi - otkriva za naš list jedan od Mitrovićevih poznanika.

Inače, osuđeni na kućni zatvor ima pravo da u toku dana napusti stan na najviše dva sata, a u posebno odobrenim slučajevima i duže. Pritom, mora neprestano da nosi elektronski odašiljač na nozi, poznatiji kao nanogica.
 

Tagovi: