25.11.2018.

19:11

Foto:

Hronika

KRAGUJEVČANI U STRAHU OD KRIMINALACA KOJI IH TERORIŠU! Upali su u kafanu počeli da maltretiraju goste, a onda im se suprostavio gazda KOJI JE NAJGORE PROŠAO!

Kriminalna grupa iz naselja Aerodrom prebila je menadžera noćnog kluba "Dva goluba" D. A. (44). Prema njegovim rečima, grupa od sedam-osam huligana došla je u noćni folk klub, naručivala muziku, maltretirala goste.

- Kada sam im oko pet sati ujutru rekao da je fajront da klub do tada ima radno vreme, udarili su me flašom i napali. Onesvestio sam se od udaraca a tukli su me stolicama, pivskim flašama, nogama rukama. Nos mi je polomljen imam složenu operaciju u utorak. Glava mi je skroz isečena, imam desetak kopči, dobro je da se nisam ugušio u krvi. Ceo lokal je bio krvav, sav je demoliran - priča D. A.

Huligani su išamarali i konobaricu, a zatim polmili kasu. Policija ima imena napadača i za napad se sumnjiče N. J, A. J. i još nekoliko njih. I svedoci događaja su prijavili napadače koji nisu uhapšeni.

Prema izvoru iz policije ova kriminalna grupa je suprotstavljena ekipi iz "Volpea" a sumnjiči se takođe sa pucnjave, poslove sa drogom, reketiranja, zelenašenje...

Ovim slučajem nastavljena je serija terora kriminalnih grupa građana Kragujevca koja je posle kulminirala brutalnim kasapljenjem boksera Jovice Lešnjaka (24).

Tagovi: