02.12.2018.

19:09 >> 19:12

Foto:

Hronika

(SPEKTAKULARAN VIDEO) PAO PANTER IZ BEOGRADA! DOŠLI BICIKLAMA i za 60 sekundi OPLJAČKALI ZLATARU U MILANU!

Vučinić je uhapšen pre nekoliko dana, a italijanski mediji navode da je osumnjičen da je učestvovao u krađi nakita koja se dogodila 20. decembra prošle godine.

- Dvojica muškaraca opljačkala su prodavnicu "Paradajz Lukuri" tako što su, prema isprobanom receptu, upali i oteli satove. Vrednost ukradene robe procenjena je na 200.000 evra. Policija je utvrdila da su oni pre razbojništva pili u jednom baru, kao i da je tokom pljačke Vučinić povredio ruku, pa su za njim ostale dve kapi krvi dok je spektakularno bežao - navode mediji.

Pomoću snimaka uzetih sa sigurnosnih kamera rekonstruisana je kompletna pljačka.

UPUCAO JE VLADU POPA U KAFIĆU, A ON JE RANJEN USPEO DA STIGNE I OBORI NAPADAČA! Detalji likvidacije saradnika Luke Bojovića na Vračaru

- Najvažniji trag je bila krv, iz koje je izvučen DNK profil. Milanska policija u saradnji s Interpolom i švajcarskim kolegama uspela je da identifikuje Vučinića, koji je u međuvremenu našao utočište u Bazelu. Švajcarska policija ga je uhapsila i izručila Italiji, a u momentu hapšenja kod njega su pronađena lažna hrvatska dokumenta - pišu mediji, dodajući da se veruje da je Vučinić planirao i druge pljačke.

VELIKA AKCIJA MUP! Uhapšen privrednik Obrad Sikimić zbog finansijske prevare teške više od 20.000.000 evra!

Kako navode mediji, sumnja se da je Vučinić učestvovao i u pljački koja je izvedena 30. juna ove godine.

- Trojica "biciklista" tada su ušla u prodavnicu satova i za samo trideset sekundi odnela 17 luksuznih satova čija se vrednost procenjuje na 1.350.000 evra. Istraga o ovom razbojništvu je u toku, ali su inspektori gotovo sigurni da je to delo "pink pantera".

Policija traga i za ostalim pripadnicima ove međunarodne bande jer se sumnja da oni stoje iza više pljački u Milanu - preneli su mediji.

Tagovi: