11.12.2018.

08:47

Foto:

Hronika

SEKS-SKANDAL U SRPSKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI! Đaci ucenili drugarice, PA IH TERALI NA GRUPNJAK!

Trojica učenika jedne osnovne škole u Zaječaru privedena su juče zbog sumnje da su ucenili dve maloletne devojčice njihovim golim slikama i naterali ih na seks! Bahati dečaci su stari 14, 15 i 16 godina, od kojih je najstariji dva puta ponavljao razred, dok su njihove žrtve devojčice uzrasta 13 i 15 godina!

Užas

Najstariji dečak je prvi imao seks sa starijom devojčicom, a onda su je sva trojica terala da ih oralno zadovolji

Kako smo saznali od izvora iz istrage, sve je počelo kada su naivne devojčice pre oko mesec dana 16-godišnjem dečaku preko društvene mreže, tokom prepiske, poslale svoje obnažene fotografije.

- Taj dečak ih je odmah pokazao dvojici drugova, pa su se sva trojica dogovorila da iskoriste slike i ucene devojčice. Rekli su im da će objaviti slike na Fejsbuku ukoliko one ne budu htele da ih seksualno zadovolje - priča naš izvor.

SEKS -SKANDAL U LEBANU! Nastavnik dve godine imao seks sa učenicom?! UCENJIVAO JE SNIMCIMA DA NE KAŽE POLICIJI!

Bojeći se reakcije roditelja, kao i osude drugova i profesora, devojčice su pristale na odvratnu ucenu.

- Najstariji dečak je prvi imao seks sa starijom devojčicom, a onda su je sva trojica u više navrata terala da ih sve oralno zadovolji. Potom je 16-godišnjak prisilio i mlađu devojčicu da ga oralno zadovolji - navodi naš sagovornik.

ZAJEČAR NA NOGAMA, U TOKU VELIKA AKCIJA POLICIJE: Maloletnici ucenama prisiljavali devojčice na seks!

Neviđena tortura bi trajala još ko zna koliko da roditelji jedne devojčice nisu sve otkrili.

- Roditelji su primetili da im je ćerka u poslednje vreme zamišljena i tužna, da joj je ponašanje potpuno promenjeno. Pitali su je šta se dešava, ali ona je izbegavala odgovor, ili bi im odbrusila rečima: "Šta me smarate, sve je ok!" Međutim, pošto nisu uspeli da otkriju šta muči njihovu ćerku, roditelji su krišom uzeli njen mobilni telefon i naišli na SMS poruke koje su ih šokirale i zgrozile. Odmah su suočili ćerku s tim porukama. Devojčica je najpre sve negirala, a onda je briznula u plač i sve im ispričala o uceni i torturi. Roditelji su odmah otišli u policiju - kaže nam naš izvor.

Informer

Prema njegovim rečima, istraga je tek otvorena, pa je potrebno utvrditi na kojim tačno mestima su bahati đaci primoravali drugarice na seks, kao i koliko se tačno to puta dogodilo u poslednjih mesec dana.

Protiv dečaka su podnete krivične prijave zbog silovanja, u sticaju sa primoravanjem, ali i zbog posedovanja pornografskog materijala i iskorišćavanja maloletnica u te svrhe. Sva trojica se za sada brane sa slobode, ali Više javno tužilaštvo u Zaječaru je tražilo od suda da se svoj trojici odredi pritvor do 30 dana.

Tagovi: