04.01.2019.

18:06

Foto:

Hronika

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK slutio na nesreću! Železnice Srbije izdale DRAMATIČNO UPOZORENJE: Na hiljade branika je POLOMLJENO! OPASNOST NA PRELAZIMA!

Navodi se da je za taj novac na automatskim rampama moglo da se obezbedi oko 25 putnih prelaza širom Srbije.

Poslednji slučaj lomljenja branika dogodio se 29. decembra 2018. u Nišu, na putnom prelazu kod Palilulske rampe kada se autobus javnog gradskog prevoza našao u zoni putnog prelaza u trenutku kada su se rampe već spuštale, čime je oštećen uređaj putnog prelaza.

Automatski putni prelaz na ovom mestu je, kako je saopšteno, usklađen sa drumskom semaforskom signalizacijom koja je bila ispravna.

Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu je juče podneta krivična prijava protiv odgovornih lica za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

"Infrastruktura železnice Srbije" apelovala je na sve učesnike u saobraćaju da poštuju signalizaciju i da se pridržavaju propisa kako bi se sačuvala bezbednost saobraćaja.

TEŠKA NESREĆA KOD MLADENOVCA! Automobil sleteo sa puta, POGINULA ŽENA!

Podsetimo, "Infrastruktura železnice Srbije" nedavno je objavila snimak kršenja saobraćajnih propisa na pružnim prelazima širom Srbije.

DVE OSOBE POGINULE, A TRI TEŠKO POVREĐENE! Stravičan sudar kod Novog Sada!

Dramatične scene prikazane na snimku kao da nisu bile dovoljno upozorenje, a ubrzo je počela serija saobraćajnih nesreća na prugama širom zemlje koje su imale tragični ishod.

Tagovi: