Autor: Informer.rs

12.01.2019.

14:34 >> 14:41

Foto:

Hronika

NOVI UDAR NA KRIMINALCE! Policija nastavila akciju, uhapšena braća Ljubiše Buhe Čumeta i Dejana Stojanovića Keke!

U nastavku velike akcije hapšenja bezbednosno interesantnih osoba danas je uhapšen i Novak Buha, inače stariji brat Ljubiše Buhe Čumeta, saznaje "Blic".

Kako saznajemo Novak Buha uhapšen je sa određenom količinom marihuane.

Takođe, kako saznajemo, među onima kojima su stavljene lisice na ruke je i Predrag Krajinović zvani Hajder, koji je već osuđivan za ubistvo i koji je poznatom po trgovini oružjem.

Da podsetimo u velikoj akciji policije usmerenoj na razbijanje kriminalnih klanova u Srbiji juče je uhapšeno više od 150 osoba.

(VIDEO) VUČIĆ OBJAVIO RAT KRIMINALU I KORUPCIJI: Pregazićemo kriminalce, VRAĆAMO DOŽIVOTNU ROBIJU za najteža krivična dela!

Ministar policije Nebojša Stefanović juče je istakao da će policija ovakve akcije sprovoditi redovno i da država neće stati u progonu svih koji se bave izvršenjem najvećih krivičnih dela. Kako je poseban udar će biti na sve one koji se bave krivičnim delima nasilja, ubistvima, pokušajima ubistava, trgovinom narkotika i drugim najtežim delim.

 - Insistiraćemo na stalnoj akciji i nećemo dozvoliti da ovi ljudi budu mirni i da se osećaju lagodno -  kazao je Stefanović.

Tagovi: