12.01.2019.

15:28

Foto:

Hronika

MAFIJA OBEZGLAVLJENA! Evo ko su KRIMINALCI danas uhapšeni u NASTAVKU VELIKE AKCIJE POLICIJE!

Među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke, kao i Vladan Miketić, visokopozicionirani pripadnik Kekine grupe. Takođe, kako saznajemo, među onima kojima su stavljene lisice na ruke je i Predrag Krajinović zvani Hajder, koji je već osuđivan za ubistvo i koji je poznatom po trgovini oružjem

Vladan Miketić

Čovek od velikog poverenja vođe novobeogradskog klana. Miketić se dovodi u vezu sa brojnim likvidacijama, između ostalih i članova same „Kekine grupe“, koji su se zamerili vođi.

NOVI UDAR NA KRIMINALCE! Policija nastavila akciju, uhapšena braća Ljubiše Buhe Čumeta i Dejana Stojanovića Keke!

Miketić je takođe bio blizak sa Nenadom Grujovićem, zvanim Crni Gruja, koji je izvršio samoubistvo. Iako je više puta hapšen zbog oružja i razbojništava, do danas nije osuđen. U strahu od odmazde klanova koji su u sukobu sa „Kekinom grupom“ skrivao se duži niz godina u raznim zemljama Evrope i u Australiji, koristeći lažne identitete.

Dragan Stojanović

Veruje se da je uloga brata vođe „novobeogradskog klana“ u prenošenju Kekinih poruka i naloga, s obzirom da se Keka godinama unazad nalazi u inostranstvu, gde je  neretko na meti raznih policija zbog organizovanja transporta kokaina iz Južne Amerike u Evropu. 

FILIP KORAĆ UMEŠAN U VIŠE UBISTAVA PO BEOGRADU I SRBIJI?! Otkrivamo zbog čega je za desnom rukom Luke Bojovića RASPISANA CRVENA POTERNICA!

Operativna saznanja govore da je Dragan u stalnom kontaktu sa Kekinim najbližim saradnicima, kako onima koji organizuju preprodaju narkotika, tako i onima koji mu vode legalne poslove. Koristi blindirani automobil i svuda se kreće sa obezbeđenjem, a u poslovima svoje firme blisko sarađuje sa osobama iz Crne Gore i Hrvatske, koje imaju kriminalni dosije i koje su mahom bile pod istragama u zemljama EU zbog pranja novca.  

Predrag Krajinović Hajder

Dobro znano ime u podzemlju već dve decenije. Iako hapšen zbog velikog broja različitih krivičnih dela, od imovinskih, preko nasilničkog ponašanja do iznuda i prevara, osuđivan je dva puta. Naime, Krajnović je pre dvadeset godina osuđen za ubistvo na osam godina i potom uslovno zbog pokušaja teške krađe.

Zanimljivo je i da je svojevremeno privođen i sa Ivanom Adrovcem  zbog više od tri kilograma heroina. Poslednji put je privođen u julu prošle godine kada u kod njega pronađeni pištolj i revolver prilikom racije u jednom restoranu. Sumnja se da se članovi njegove kriminalne grupe već duži niz godina bave iznudama, otmicama i zelenaštvom, ali i da im je poslednjih godina glavni „posao“ trgovina oružjem i eksplozivnim napravama velike razorne moći. Hajder je inače pre šest godina promenio prezime u Krajinović.

(VIDEO) VUČIĆ OBJAVIO RAT KRIMINALU I KORUPCIJI: Pregazićemo kriminalce, VRAĆAMO DOŽIVOTNU ROBIJU za najteža krivična dela!

Tagovi: