25.01.2019.

10:22

Foto:

Hronika

RASVETLJENA SMRT BRAČNOG PARA IZ TRSTENIKA! Slađana i Časlav se UDAVILI U BUNARU, tužilaštvo ispituje odgovornost vlasnika bunara!

 

Tužilaštvo ispituje odgovornost vlasnika bunara u kojem su pronađena beživotna tela nesrećnih supružnika.

Kako saznajemo, u predmetu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, iz obdukcionog zapisnika proizlazi da je kod supružnika smrt bila nasilna i da je nastupila neposredno usled utopljenja.
 
S tim u vezi, u Osnovnom javnom tužilaštvu  u Trsteniku u toku su dokazne radnje radi utvrđivanja da li se eventualno u ovom slučaju,radi o radnjama zasada nepoznatog lica, i da li se mogu steći obeležja krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti. Zatraženo je da se utvrdi ko je vlasnik parcele na kojoj se nalazi bunar, koja lica su koristila taj bunar i da li je i kako taj bunar bio obezbeđen.

SAHRANJENI RODITELJI NASTRADALI U BUNARU, sin Srećko (4) ide u hraniteljsku porodicu!

Podsećamo, dvoje supružnika su tih kobnih dana i noći preko vikenda ubirali kupus na tudjem zasadu, koji se nalazi u neposrednoj blizini nezaštićenog  bunara u kojem su pronadjena njihova beživotna tela.

Iza nesrećnih roditelja ostalo je siroče, četvorogodišnji sin Srećko, koji je pronađen uplakan i smrznut u kući u susednom selu Poljna, smešten je u hraniteljskoj porodici i o njemu brinu državni organi. Ponovo je krenuo u obdanište, gde dobro napreduje. 

Tagovi: