28.01.2019.

10:00

Foto:

Hronika

EKSKLUZIVNO! JEZIVO PRIZNANJE UBICE SA ZVEZDARE U POLICIJI! Ceo dan sam proveo na Tviteru i Fejsbuku, shvatio sam da sam nesrećan, MORAO SAM NEKOG DA UBIJEM!

Kako saznajemo, osumnjičeni Neđeljko je priznao ubistvo, a njegovo objašnjenje nateralo je sve prisutne da se naježe!

On je, naime, rekao da je čitav dan i noć proveo na društvenim mrežama, na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, bio je nevozan ljut i besan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvredan, pa je rešio da izađe na ulicu i nekoga ubije! 

Nesrećnog mladića Miloša Mileusnića nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Jednostavno, on je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naleteo kada je izašao u svoj krvavi pohod!

Da podsetimo, Miloš Mileusnić (24), student iz Čačka, ubijen je juče ujutru u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od devojke. Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom.

(FOTO) MILOŠ KOJI JE IZBODEN NA ZVEZDARI JE SIN UGLEDNOG HIRURGA! Vraćao se od devojke, a pre nego što mu je ubica zario nož, rekao je dve reči!

Tagovi: