03.02.2019.

08:46

Foto:

Hronika

SINA MI NIŠTA NE MOŽE VRATITI, NE ZANIMA ME ISTRAGA! Otac mladića kog je ubio Neđeljko i dalje u šoku

- Zaista me ne zanima istraga. Meni sina ništa ne može da vrati. Nemam snage da pričam. A novine ne čitam niti ih pratim da bih znao šta se dešava - rekao je Milošev otac, i dodao da "više ne može da priča".

Goran je, kako je ranije ispričala njegova majka Sofija, u četvrtak trebalo da sačeka sina, studenta menadžmenta iz Beograda, i planirali su da krenu na zimovanje u Francusku.

Njihove planove, međutim, bez ikakvog razloga prekinuo je Neđeljko Đurović, koji je, kako se veruje, nožem izbo Miloša ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, u kojoj je mladi Čačanin živeo sa cimerom.


Osumnjičenog Neđeljko Đurovića u sredu, kada su se u Čačku roditelji Violeta i Goran, sestra Aleksandra, ali i brojni prijatelji opraštali od njegove žrtve Miloša Mileusnića, posetio je otac Bojica.

Neđeljko u pritvoru ne pravi nikakve probleme i poštuje pravila. Prilikom hapšenja se, inače, ponašao čudno - bio je nasmejan i opušten kao da nije upravo počinio stravičan zločin.

UBICA SA ZVEZDARE NALETEO NA ŽENU, ALI JE ODUSTAO! Ubio je Miloša, krenuo da se "olakša", a onda se potukao sa obezbeđenjem! U ĆELIJI PEVA I TVRDI DA SU NJEGA NAPALI!

Tagovi: