07.02.2019.

14:36

Foto:

Hronika

DEA USPEŠNO OPERISANA! Lekari joj spojili ruku, vene i arterije proradile, PRESUDNA SU NAREDNA 72 SATA! Najvažnije je da joj ŽIVOT NIJE UGROŽEN!

Kako se nezvanično saznaje, zahvat je prošao dobro i lekari su spojili ruku koju joj je otkinuo autobus u jutrošnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći na Dedinju, ispred ulaza u KBC Dragiša Mišović.

Operacija je, prema rečima lekara, obavljena uspešno i voditeljka je sada smeštena u šok sobu.

- Operacija je prošla mnogo bolje nego što smo se u prvi mah nadali - kaže za Informer jedan od lekara koji je učestovao u zahvatu i dodaje: 

-  Proradile su arterije i vene, presudni su sledećih 72 sata, uglavnom Dea je van životne opasnosti, sada je samo pitanje u kolikoj meri će funkcije njene ruke ostati sačuvane. Ipak, ponavljam, prošlo je daleko bolje nego što smo očekivali.

Đurđevićeva je jutros oko 6 teško povređena kada ju je pokosio autobus dok je posle manjeg sudara na putu do posla izašla iz automobila i stajala na trotoaru. 

JAVLJALA JE DA KASNI NA POSAO ZBOG "ČUKANJA", A ONDA SE ČUO JEZIV VRISAK! U trenutku kad je autobus naleteo na Deu, ona pričala telefonom sa Sarapom!

Tagovi: