09.02.2019.

08:06

Foto:

Hronika

(FOTO) DEINA MAJKA NASLUTILA NESREĆU! Dan pre stravičnog udesa napisala je JEZIVU PORUKU!

Na svom Fejsbuk nalogu dan ranije pre nesreće, 6. februara u ranih 5.36 sati ujutru, Nensi je podelila poruku: "Strah za dete je veći nego strah za sopstveni život. I nije bitno koliko je godina tvom detetu..."

Objave Nensi inače su mnogo vedrije, pa je i neverovatno kako majčinski instinkt promeni rutinu i, jednostavno, nasluti šta se sprema.

RUKA JE SPAŠENA, ALI POJAVIO SE PROBLEM: Novi detalji Deinog oporavka - Lekar otkrio O ČEMU JE REČ!

Nažalost, slutnje majke su se obistinile na najgori mogući način. Dea je u povređena stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića , dan kasnije, 7. februara, u ranim jutarnjim satima.

ŠTA MI JE SA RUKOM, MNOGO ME BOLI! Vozač Hitne pomoći do detalja opisao stanje u kakvom je zatekao Deu: Bila je svesna, nije dizala paniku!

Dea je često govorila o svom detinjstvu, a bliskost i nerazdvojnost s majkom nikada nije krila.

Dea nije krila da joj je mama najveća podrška i oslonac, a neretko su čak zajedno išle na more. Nensi se juče nije odvajala od prostorija gde su smeštene operacione sale, ali intenzivna nega gde je bez prestanka čekala dobre vesti o stanju svoje ćerke koje su i stigle.

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

- Operacija Dee Đurđević spada u domen naučne fantastike. Ruka je bila bukvalno iščupana i bilo je vrlo, vrlo komplikovano prišiti je natrag. Ali, iznad svih očekivanja, ona se oseća dobro i nema bolove - rekao je za Telegraf.rs čuveni hirurg akademik prof. dr Marko Bumbaširević.

Tagovi: