09.02.2019.

10:01

Foto:

Hronika

PORODICA VOZAČA "SEDAMDESETOSMICE" KOJI JE DEI IŠČUPAO RUKU: Bojan je SLOMLJEN! Savestan je vozač, ne pije, ne puši, ON ŽIVI OD TOG VOLANA! Svi se molimo da se Dea što pre oporavi!

On je odmah posle nesreće otišao u porodični dom u selu Jagnjilo kod Mladenovca, a cela njegova porodica moli se da se voditeljka što pre oporavi.

Pored njega, saslušano je još nekoliko svedoka, a ostalo je da se ispitaju i drugi očevici.

Veštače se i sva vozila koja su učestvovala u lančanom sudaru, a trenutno su na vanrednom tehničkom pregledu. Zatraženi su i izveštaji JKP "Vodovoda i kanalizacije" zbog vode koja se slivala tog jutra niz Ulicu Ljutice Bogdana i ledila asfalt, jer je napolju bilo minus 2. Izveštaj treba da dostavi i firma "Putevi Beograd".

(FOTO) DEINA MAJKA NASLUTILA NESREĆU! Dan pre stravičnog udesa napisala je JEZIVU PORUKU!

- Dea još neće svedočiti, a u ovom trenutku to nije ni potrebno - navodi izvor "Novosti" blizak istrazi.

Informer

Bojanov otac, Milan Jovanović, kaže da je njegov sin u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Bojan teško podnosi sve to. Ispričao mi je da je tog jutra vozio sporo, da je pokušao da obiđe automobil, koji je imao udes. Tog trenutka, međutim, u susret mu je naišlo drugo vozilo. Skrenuo je udesno i zakačio taj zaustavljeni automobil. Onda je proklizao i udario u voditeljku - priča njegov otac Milan.

RUKA JE SPAŠENA, ALI POJAVIO SE PROBLEM: Novi detalji Deinog oporavka - Lekar otkrio O ČEMU JE REČ!

Milan Jovanović navodi da se svi u kući mole da Dea što pre ozdravi, da normalno koristi ruku i nastavi da živi normalnim životom. Bojan je, navodi Milan, izrazio želju i da je poseti u bolnici čim to bude bilo moguće.

- Moj sin je savestan vozač, koji godinama vozi autobuse, i nikada nije imao nikakvih problema. On ne pije, ne puši, živi od tog volana. I ja sam vozač u penziji, prešao sam milione kilometara i znam koliko je taj posao težak. Bojan dve godine radi u preduzeću "Banbus", i tu liniju 78 veoma dobro poznaje - ističe Milan.

Tagovi: