08.03.2019.

15:21

Foto:

Hronika

EVO ZAŠTO SE BELESLIN ODVALIO OD ALKOHOLA I RAZBIO KUĆICU PARKING SERVISA! Uoči incidenta bio na splavu u Zemunu IZ STVARNO GROZNOG RAZLOGA!

Beleslin je izazvao incident na parkingu Beton hale oko jedan sat posle ponoći, kada je u jednom trenutku vozilom marke "Tojota" kojim je upravljao, preprečio izlaz sa parkinga i posvađao se sa radnicima na blagajni.

Navodno nije imao novca da plati parking, toliko se iznervirao da je razlupao kućicu Parking servisa, a zbog stakla koje je razbio završio je sa rasečenom rukom.

PRIVEDEN SLAVKO BELESLIN! Pijan razlupao kućicu Parking servisa!

 

Nakon incidenta voditelj je priveden u policiju i ispisana mu je krivična prijava za uništavanje tuđe imovine.

Uoči incidenta naša Beleslin je posetio jedan splav na Zemunskom keju, gde je bila u toku promocija novog albuma jedne pevačice. Nakon što ga obezbeđenje nije pustilo na splav, obratio nam se u kameru, razvukao osmeh i priznao da je slučajno svratio na koju čašicu alkohola.

- Prolazio sam Karađorđevom, ovde je bilo svetlo i služe alkohol. Zato sam došao - izjavio je voditel, a na pitanje kada je najbolji trenutak za ispijanje alkohola rekao je sledeće:

- Dan nakon što sud utvrđuje vaša prava u razvodu. Eto, to je to.

Informer

Iva Šiđanin

Teška godina za Beleslina

Podsetimo, voditelj se krajem decembra 2018. godine razveo od supruge Ive Šiđanin posle šest godina braka, poručivši tada u intervjuu za magazin "Gloria" da je uveren da iza svega postoji neki smisao, iako ga ne vidi u ovim trenucima.

Sa Ivom je bio u braku od 22. septembra 2012. godine, a nakon razvoda nisu ostali u prijateljskim odnosima.

Samo par meseci nakon toga, voditelj se suočio sa još jednim teškim periodom. Otišao je sa televizije Prva, a otkaz je dao jer ga, kako je tada i sam naveo, posao više nije ispunjavao i razvod mu je teško pao.

- Ove godine moj život imao je tektonska pomeranja. Dok sam kroz sve to prolazio, mislio sam da mi je ovo najgora godina u životu i pitao sam se kako ću se "dogegati" do decembra. Kad se osvrnem na prethodne 44 godine, bar na one kojih se sećam, nijednoj nisam više želeo da vidim leđa nego 2018. godini - izjavio je tada Beleslin za magazin "Stori".

Tagovi: