09.03.2019.

15:31

Foto:

Hronika

"OBRIJ BRKOVE, MATORA VEŠTICE!" Muškarac izudarao u stomak ženu vozača GSP na 8. mart! Ona otkrila detalje ovog STRAŠNOG događaja!

Obišla sam ga autobusom. Međutim, pošto je to bilo neposredno kod semafora, on zbog mene nije mogao da produži dalje. Krenuo je svojim autom da nasrće na autobus, a kad se upalilo zeleno, preprečio mi je put i izašao iz vozila - priseća se Slavica.

UMESTO CVEĆA ŽENA VOZAČ AUTOBUSA ZA 8. MART DOBILA BATINE! Siledžija joj preprečio put i IZUDARAO JE!

Otvorila je prozor da razgovara sa njim, a on je, sav pomahnitao od besa, odmah krenuo u napad.

Psovao mi je oca i majku. Vikao je: Matora veštice, obrij brkove! Uzmi varjaču! Prvo me je udarao po rukama, a onda ispod grudi i po stomaku. Putnici su mi vikali da otvorim vrata da mu oni pokažu svog boga, ali se sve odigralo tako brzo da sam od šoka ostala ukopana - priča napadnuta žena.

Pokušala je mobilnim da pozove policiju, ali joj je nasilnik oteo telefon i razbio ga o beton.

Dok me je tukao, ja sam dohvatila biber sprej i prskala ga, ali on i pored toga nije prestajao.Uspela sam da upalim alarm i pomoć je brzo stigla - kaže Slavica koja se i dalje oporavlja od šoka. Od stresa je imala mučninu i teško je disala, a lekari su joj oko slezine pronašli nešto slobodne tečnosti.

Dobro sam, samo se još oporavljam od stresa koji sam doživela. Ne mogu da verujem da me je jedan muškarac tako povredio i to baš na 8. mart. Pitam se da li bi tako postupio da je za volanom autobusa bio muškarac - dodaje izbezumljena žena.

Kako kaže, tužno je što pojedini muškarci i dalje sebi daju za pravo da tek tako vređaju i udare ženu i što se o pravoj jednakosti i dalje više priča nego što je zapravo ima.

Ovo mi se desilo zato što sam žena i što sam se usudila da radim posao koji važi za muški. E, takva shvatanja moramo da menjamo i to je poruka koja važi svaki dan, a ne samo za 8. mart - poručuje Slavica.

Tagovi: