15.03.2019.

11:28 >> 11:47

Foto:

Hronika

VOJSKA SRBIJE NA NOGAMA: KAKO JE ISKUSNI PODOFICIR ZAVRŠIO U RECI BISTRICI I UGUŠIO SE?! Sahranjen desetar Ivan Milenković!

Profesionalni vojnik je pre tragičnog događaja logorovao sa svojom četom iz Kruševca.

Izvor bliski istrazi otkrivaju da je desetar Ivan Milenković tokom noćnog odmora, u noći između utorka i srede napustio logor, kao i da je njegovo beživotno telo nađeno u sredu ujutro u 5.50 časova na obali reke Bistrice.  

Milenković je, pokazuju prvi rezultati istrage, pao s visine od preko četiri metra u reku Bistricu.

Nezvanično saznajemo i da je prilikom obdukcije tela desetara Milenkovića primećena povreda na glavi, tačnije naprslina na lobanji, koja je nastala najverovatnije posle pada. Sumnja se i da je tom prilikom Milenković izgubio svest i da se ugušio kada je dospeo u vodu. Osim toga, primećene su navodno i određene promene na srcu, pa se pretpostavlja i da je tom prilikom doživeo srčani udar. 

Ipak, konkretno kako je i zašto nastradao desetar Milenković znaće se tek kada stignu zvanični rezultati obdukcije iz Zavoda za sudsku medicinu Kruševcu koji su prosleđeni u Niš.

PI*KA OD ČOVEKA! IŽIVLJAVAO SE NAD DEVOJKOM, PA PLAKAO I KUKAO NA SASLUŠANJU!

Komanda Kopnene vojske u međuvremenu je formirala i Komisiju za ispitivanje uzroka smrti desetara Milenkovića, a uviđaju na mestu tragedijie prisustvovao je i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu. 

Milenković je sa suprugom Tamarom, dvoje male dece i sestrom živeo u kući u selu Malo Golovode.

Da sve bude još tragičnije, Milenković je tri dana pre pogibije proslavio rođendan, a pre tri godine ostao je i bez majke.

"ŠPIJUN" IZ PETROVCA NA MLAVI ZARADIO NANOGICU! Prodavao lične podatke građana raznoraznim agencijama

Desetar Ivan Milenković je u profesioonalnoj službi Vojske Srbije 16 godina i bio je raspoređen u 246. bataljon ABHO. Obavljao je dužnost vozača motornog vozila.

Tagovi: