26.03.2019.

14:19

Foto:

Hronika

NOVI NAPAD NA LEKARE U NOVOM SADU! Siledžija nasrnuo na doktorku, POLICIJA GA JEDVA OBUZDALA!

Pacijenti koji su bili u čekaonici pokušali su da odbrane doktorku, budući da je napadač još dok je čekao na prijem kod doktorke, bio je veoma neprijatan, te je najavljivao da će se obračunati sa medicinskim osobljem. 

- S.M. je trebalo da zakaže prijem za sina, koji nije bio sa njim, i kojem je trebala predoperativna priprema i mišljenje lekara specijaliste. Insistirao je da mu se zakaže odmah u ponedeljak te je odbio da kaže lične podatke i pokaže prethodno dobijenu medicinsku dokumentaciju i nalaze lekara. Nakon što mu je objašnjena procedura koja podrazumeva da kod sebe ima, i da na uvid, svu dokumentaciju počeo je da viče, udara rukom po stolu, psuje, vređa i odguruje doktorku – navedeno je u saopštenju

Iz Doma zdravlja dalje naglašavaju da je više ljudi pokušalo da smiri čoveka koji  se neartikulisano ponašao, ali da je on ignorisao svaku vrstu pomoći, i da se sitacija smirila, tek sa dolaskom policije.

- Pritrčali su i lekari iz drugih ambulanti specijalističkog odeljenja i pokušali da ga umire, što je on odbijao. Tek kada je stigla policija S.M. se smirio. Napadač je od ranije poznat kao izazivač incidenata i kao takav je prijavljivan, posebno od strane njegovog izabranog lekara – ističe se u saopštenju ove medicinske ustanove.

Tagovi: