27.03.2019.

20:53

Foto:

Hronika

ŠEŠELJ I FILA RAZOTKRIVAJU POZADINU LIKVIDACIJE VOĐA ZEMUNSKOG KLANA: Znali mnogo o liderima DOS-a, nosili veliki novac, a onda bežali sa PUŠKOMITRALJEZOM?!

Samo 15 dana posle ubistva tadašnjeg premijera Zorana Đinđića, Spasojević i Luković su prema zvaničnoj verziji pronađeni u dvorištu vikendice 27. marta 2003. godine oko 20:40 sati.

Poznati beogradski advokat Toma Fila smatra da su Spasojević i Kum streljani. 

- To je bila likvidacija, mrtva usta ne govore. Srušili kuću, ubili svedoke i ko da govori? Navodno su im našli puškomitraljez, ko još beži sa puškomitraljezom? - izjavio je Toma Fila.

Informer

On je dodao da su Šiptar i Kum tvrdili da su oni čuvali Zorana Đinđića i kad su uhapšeni pretili su da će kazati sve što znaju o vrhu tadašnje vlasti DOS. 

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj takođe tvrdi da su Spasojević i Luković streljani. 

- Spasojević i Luković su bili uhvaćeni, podvrgnuti teškom mučenju i pod batinama saslušavani, a posle streljani. Sve to je izvedeno da ne bi mogli da pričaju. Drugo, tu je sada i pitanje ogromne količine novca koja je bila s njima, priča se o nekih 20 miliona evra - smatra Šešelj, a podlivi na licima njih dvojice su bili primetni na fotografijama koje su objavljene posle likvidacije.

Informer

Advokat Goran Petronijević. koji je lično sproveo istragu i uviđaj na navodnom mestu likvidacije, takođe je izjavio da su Kum i Šiptar uhapšeni, mučeni i likvidirani, pa tek onda dovezeni u Meljak. 

Tagovi: