14.04.2019.

10:16

Foto:

Hronika

KREATORKA NABACIVALA PROSTITUTKE POLITIČARIMA! Isplivali novi detalji, Mihailo nije jedini makro, evo ko mu pomagao!

Kako "Kurir" saznaje ova dama iz javnog života posredovala je između makroa i klijenata, ali i između makroa i devojaka koje su želele da se upuste u posao elitne prostitucije. U krugu organizovane VIP prostitucije važila su određena pravila.

Postojali su određeni klijenti, klijenti po preporuci stalnih klijenata i posrednici. Kada su u pitanju posrednici, stvari su funkcionisale na sledeći način: posrednik pozove Mihailo, naruči devojke i kaže mu gde i kada da ih pošalje - onjašnjava sagovornik i dodaje da je među tim posrednicima bila i starija modna kreatorka, koja je cenjena u svetu mode i koja je skoro tri decenije u modnom biznisu.

- Ona ima svoj poznati brend. Kreatorka je zahvaljujući svom poslu stekla brojne kontakte među uticajnim ljudima i ljudima iz šoubiznisa, ali i među devojkama - kaže izvor i dodaje:

- Upravo je ona spojila Maksimovića sa nekim moćnim ljudima iz sveta biznisa i politike, s jedne strane, a s druge mu je pomagala da pronađe atraktivne devojke koje bi zadovoljile ukuse klijenata koji su spremni dosta da plate. Osim u zemlji, ona ima odlične kontakte i u inostranstvu - otkriva sagovornik:

- Povezivala je manekenke sa kojima je sarađivala sa Mihajlom, ali je i nekim imućnim poznanicima preporučivala devojke za koje su bili spremni da plate pozamašne svote. 

Informer

"RADI SE 25 DANA MESEČNO, ZA NOĆ SAM IMALA I PO 6 KLIJENATA!" Najnoviji detalji sa saslušanja Mihailovih prostituki!

Izvor podseća da je Mihailo svoj biznis doveo do perfekcije. Osim toga što je vodio uredno evidenciju o svakoj devojci, o svakom klijentu i zaradi, jako je držao i do samih devojaka. One su imale redovne lekarske preglede, išle su kod psihologa, ali i na redovne treninge.

- Prostitutke su morale da budu pedantne, doterane i obučene u firmiranu garderobu i veš - navodi izvor.

Specifičnost Maksimovićevih devojaka bila je i lajfkouč diploma, jer su sve bile u obavezi da pohađaju kurs.

- Mihajlo je osmislio da, ukoliko policija zatekne prostitutke sa mušterijom, one pokažu diplomu i objasne da drže seansu - dodaje izvor.

Među devojkama koje su se našle u makroovom katalogu bile su i dame iz javnog života, ali i devojke koje se nisu medijski eksponirale. Nakon hapšenja Mihaila Maksimovića i njegovog brata Dušana Milenkovića, policija je zaplenila dva lap-topa i više mobilnih telefona, u kojima su pronađeni spiskovi elitnih prostitutki i klijenata. 

- Za Mihaila su, navodno, radile rijaliti učesnice Sanja Stanković, Nataša Šavija, Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, ali i plejboj zečica Božana Vujinović. Na listi klijenata našli su se brojni političari, biznismeni, direktori velikih kompanija, sportisti, menadžeri, kriminalci, i drugi viđeniji ljudi - podseća izvor.

A post shared by Nataša Šavija|Fashion designer (@natasa.savija) on Jan 6, 2019 at 12:33am PST

MAKRO MIHAILO VODIO DVA ŽIVOTA! Njegova majka okreće glavu od sramote, dok komšije u ŠOKU pričaju sve najbolje o njemu!

Tagovi: