23.04.2019.

11:23

Foto:

Hronika

VOĐE ŠKALJARACA OPROSTILE SE OD OCA! Jovica i Igor objavili čitulje preko cele strane i napisali: NEĆEMO TE NIKAD IZNEVERITI!

Sinovi Veska Vukotića, koji važe za vođe tzv. škaljarskog klana, zakupili su u dnevnom listi Politika po jednu celu stranicu, kako bi se oprostili od oca.

- Ne dadoše nam da se poslednji put oprostimo pred tvoj vječni odlazak na junačko Čevo. Dostojanstveno si živio, uzdignute glave koračao, uvijek nam govorio da je život prolazan, a obraz vječno traje. Nećemo te nikad iznevjeriti. Počivaj mirno i spokojno pored Serdara i Vojvoda koji krase istoriju naše familije - napisao je ispod fotografije oca Jovan Jovica Vukotić koji u zatvoru u Beogradu izdržava kaznu zbog korišćenja falsifikovanog makedonskog pasoša.

Informer

Drugi sin, Igor Vukotić napisao je:

- Moram da te pozdravim poslednji put na ovakav način Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad! Počlivaj mi u našem miru Čevskom, sa braćom svojom. Nek ti je vječna slava i hvala ti!

Informer

ZASULI SU GA KIŠOM METAKA NA VRATIMA BLINDIRANOG AUDIJA: U ratu narko-klanova, ubijeno više od 30 ljudi, poslednji na listi je VESELIN OTAC VOĐE ŠKALJARACA!

Da podsetimo, Kotoranina Veselina Vukotića (69), ispred njegove kuće je zasad nepoznata osoba ubila iz pištolja, ispalivši mu u grudi osam metaka, ne ostavljajući nadu da bi mogao da preživi. Svi napori kotorskih lekara da ga spasu bili su uzaludni.

Tagovi: