19.05.2019.

16:10

Foto:

Hronika

(FOTO) TUGA! Sahranjena Lena Ilić, osma žrtva saobraćajne nezgode kod Donjeg Međurova

 

Na poslednji počinak ispratilo je više od hiljadu ljudi, članova porodice, rodbine, komšija, među kojima su bili i Dejan Janković, čija je supruga Nataša stradala u istoj nesreći i Srećko Kocić koji je istog dana izgubio sedamnaestogodišnju kćerku Marijanu.

Tužna kolona kretala se uz zvuke truba i bubnja pogrebnog orkestra koji je Leni odavao poslednju počast. U koloni su bili i njeni školski drugovi i nastavnici iz Umetničke škole gde je pohađala drugi razred, koji su nosili šesnaest crvenih balona, simbol njenih izgubljenih godina.

Informer

Pre nego što je beli kovčeg spušten u grob, sa tragično sradalom devojčicom u ime njenih najbližih koji su onemeli od tuge, oprostila se njena tetka.

- Ne znam kako bez Lene dalje da nastavim... Malo je reći da je bila posebna, najbolja, talenat koji se ne viđa svakog dana, ponos kojim bi se dičio svaki roditelj. Kao tetka mogla sam da se pravim važna što je moja. Nisam, a trebalo je tako... Najbolja, ozbiljna, odmerena plenila je pojavom i svojim osmehom. Sa tek napunjenih 16 godina, prava mala dama sa upečatljivim stilom umetnice. Pohvale, priznanja, nagrade neko je nažalost obrisao kao gumicom, ostala je prazna soba puna uspomena, četkica, slika i tužna uspomena da je više nema. Naša devojčica pronašla je mesto gde ništa ne boli, među zvezdama. Ona bi sad sigurno rekla da ne tugujemo ovoliko jer ćemo jednog dana opet biti zajedno. Putuj mali anđele, idi s mirom dragom Bogu, ali te molim svrati nam ponekad u snove da te vidimo - rekla je ožalošćena tetka.

Tagovi: