24.05.2019.

16:38

Foto:

Hronika

SVE JE POČELO 11. MAJA! Evo šta je prethodilo MASAKRU U NOVOM SADU!

Kako se saznaje, tog 11. maja, policija je otišla u kuću dvoje supružnika, po Mirjaninom pozivu, na licu mesta napravila je zapisnik i podnela krivičnu prijavu za verbalno i fizičko nasilje.

Međutim, kako se nezvanično saznaje, zadržavanje Gorana u pritvoru je izostalo, jer Tužilaštvo nije donelo takvu odluku. Stoga je Goranu Jankoviću određena samo zabrana prilaska na mesec dana.

Nasilje u braku i razvodi

Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku i dva puta su se rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić, ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

Njih dvoje imaju dvoje male dece, i za sada je potpuno nejasno šta je sa njima i gde su deca bila kada se jeziv zločin odigrao.

- Oni su bili neko vreme u braku kada su dobili prvo dete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, posle nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dete. Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili - priča komšinica porodice Pajić.

Tagovi: