17.06.2019.

10:08

Foto:

Hronika

MISTERIJA KONTAKTA "ZLATAN MEKIN" IZ TELEFONA JELENE MARJANOVIĆ! Ovo ime pominje se i u novoj OPTUŽNICI ZA NJENO UBISTVO!

Pevačica Jelena Marjanović zvala je svog supruga Zorana - Moj Zlatni i Zlatane Moj... On je nju oslovljavao sa Medo i Medo Meki... Tako je Jelena napravila kovanicu i svog muža memorisala u svom telefonu kao Zlatan Mekin!

O tome je Informer pisao još u februaru prošle godine:

SVI DETALJI OPTUŽNICE! ZORAN PAJSEROM UBIO JELENU?! Smrtonsone udarce zadobila je u kanalu, a njena krv pronađena je NA ZADNJEM SEDIŠTU I U GEPEKU MERCEDESA PORODICE MARJANOVIĆ?!

Izvor blizak ovoj porodici razjasnio je za Novosti šta znači nadimak kojim je Jelena oslovljavala Zorana, a koji se pominje i u najnovijoj, trećoj optužnici protiv Zorana Marjanovića, optuženog za brutalno ubistvo supruge 2. aprila 2016. na nasipu u Borči.

- Skoro nikad se Jelena i Zoran međusobno nisu oslovljavali imenima već su tepali jedan drugom - objašnjava sagovornik Novosti. - Zato će se teško i dokazati motiv zločina. Kad hoćete od nekog da odete, kako insinuira tužilac, ne memorišete ga pod nadimkom kojim mu tepate.

TRI TEORIJE, SVE KLIMAVE! Zašto je Zoran Marjanović ISKLJUČIO TELEFON u momentu UBISTVA SUPRUGE JELENE?!

Slično razmišljaju i advokati Zorana Marjanovića. Ipak, prema rečima njegovog branioca Stefana Jokića, to je samo jedna sitnica u moru mnogo većih i jačih dokaza da njegov klijent nije počinio zločin.

- Čekamo odgovor na žalbe - navodi Jokić. - Sve tvrdnje tužilaštva smo argumentovano i sa dokazima pobili. Verujemo da će to Apelacioni sud uzeti u obzir prilikom donošenja odluke. Nema dokaza da je Zoran ubio Jelenu, to decidno tvrdimo. Nema dokaza, jer on to i nije uradio.

Tagovi: